חיידק פרוטאוס מירביליס בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק פרוטאוס מירביליס בדרכי השתן
    פנינה
    16/05/2011

בס"ד
    בבדיקת תרבית חזר החיידק לאחר טיפול של 20 יום באנטיביוטיקות שונות: צפוויט, אוגמנטין וזינט האם עלי לפנות לזיהומולוג או לאורוגולוג?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיידק פרוטאוס מירביליס בדרכי השתן - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    18/05/2011

יש מצבים בהם אצל נשים יש צמיחה קבועה של חיידקים בשתן ללא מחלה. במצב כזה לא מטפלים אלא אם האשה בהריון. אם יש סימפטומים של זיהום יש לשקול לגופו של עניין. אני ממליצה על פניה לזיהומולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק proteus mirabilis

לביא שרה
    09/11/2012

האם חיידק זה מדבק?
    מצאו חיידק זה אצל אימי בבית אבות ועכשו אני מטפלת בה בביתי.. האם יש אפשרות שאדבק גם אם אני שומרת על אסטטיות? יש לנו שירותים משותפים ואני תמיד מנקה אחריה.. מה הסיכוי שנדבקתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק proteus mirabilis - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    17/11/2012

במידה ואת רוחצת ידיים לאחר הטיפול בה הסיכוי שתבדקי נמוך מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו