אובחן חשד לקרע במיניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובחן חשד לקרע במיניסקוס
    רון
    20/11/2021

לדר שלום וברכה בן 40 רץ 18 שנה לא תחרותי לשם הנאה בלבד לפני חודשיים כאבים צידי ברך שמאל ואף אחורי אורטופד ספורט הביא לי הפניה לבדיקת mri ביצעתי במכשיר הפתוח החדש פתוח לחלוטין לגבי אמינות הבדיקה וכו שתדע אובחן חשד לקרע מינסקוס ושבר השאלה ככה אני לא מסוגל בלי אירובי והכאבים חלפו ברוך ה באם אני יכול לעשות אירובי במצבי האורטופד אמר להפסיק ריצה 6 שבועות האם אני יכול לעשות הליכה מהירה ריצה קלה אופניים כל דבר שקשור לאירובי ?לא מסוגל בלי אשמח למענה צירפתי בקצרה את תשובת הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובחן חשד לקרע במיניסקוס

הוספת תגובה

• תגובה: אובחן חשד לקרע במיניסקוס

ד``ר מוחמד כתאנה
    15/12/2021

שלום, בעקבות החשד לשבר לא הייתי ממליץ לשוב לפעילות למשך 6 שבועות אף על פי הירירדה במשמעותית בכאבים .
    אני מניח שהסבלות שלך תשתלם ותוריד את אחוזי החזרה של הכאב.
    בברכה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה שבר ומה זה קרע

רון
    15/12/2021

מה זה שבר ומזה קרע אם תוכל להסביר ? והאם הליכה מהירה יום יום מותרת ? אני עושה שעתיים הליכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו