טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם, נמצאתי מתאימה לשתי השיטות באסותא, a.s.a וZ LASIK. השיטה השנייה יקרה ב-3000 ש"ח ומכיוון שקצת כבד לי תכננתי ללכת על שיטת ASA לאחר שקראתי קצת חומר בנושא ראיתי שמקבלים אנטיביוטיקה נגד זיהום וסטרואידים. אני 5 חודשים לאחר לידה ומניקה. לא אוכל לקבל כל תרופה . האם בשיטת הZLASIK גם מקבלים את כל התרופות האלו או ששם בגלל שאין זמן החלמה אין צורך . לא ברור לי. ובכלל , האם בשיטת הZLASIK היתרונות משמעותיים בהרבה? גם מבחינת זמן ההחלמה ובאחוזי ההצלחה? מאוד מתלבטת, אשמח לקבל כל מידע
תודה והמשך יום נעים ימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאחר ניתוח בכל שיטה מקבלים אנטיביוטיקה בטיפות בכל מקרה - כדאי להמתין מס חודשים לאחר סיום (!) ההנקה - שכן השינויים ההורמונאליים יכולים לגרום לאי יציבות של המספר מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר