הורדת צילינדר בלייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הורדת צילינדר בלייזר
    נטע
    28/11/2011

שלום [:
    יש לי מספר 5 במשקפיים ו 1 בצילינדר , האם אפשר להוריד את הצילינדר ע"י לייזר בלי להוריד את המספר ? או אולי רק להקטין את המספר .. ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הורדת צילינדר בלייזר

הוספת תגובה

• הורדת צילינדר בלייזר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    28/11/2011

בהחלט ניתן להוריד רק את הצילינדר. ניתן גם להוריד את הצילינדר וחלק מהמספר. איני רואה את ההגיון בכך. ניתן להוריד את כל המספר ואת הצילינדר כך שלא תהיה כלל תלות במשקפיים. אני ממליצה להגיע לבדיקת התאמה ולראות את מדת התאמה לניתוח . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים בלייזר

נטע
    28/11/2011

אני בת 17 ואני רוצה להעלות את הפרופיל בצבא אבל אני אוהבת את המשקפיים [: אז אני קצת מתלבטת ..
    מאיזה גיל אפשר לעשות את הניתוח ?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים בלייזר - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    29/11/2011

שלום רב,
    אם אכן תעשי ניתוח שיורידו רק את הצילינדר ולא את המספר - זה לא יעלה לך את הפרופיל הצבאי.
    את הניתוח ניתן לעשות מגיל 17.5 ואכן ניתוח העלות את הפרופיל לאחר הניתוח (אם הפרופיל אכן ירד עקב המשקפיים).
    כמו שד"ר בכר הציעה, אני מציע להגיע לבדיקת התאמה ולראות שאת מתאימה לניתוח ואז לחשוב על כל ההשלכות
    בברכה,
    פרופ' קיזרמן

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו