לפרופ' אירית בכר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לפרופ' אירית בכר
    אנונימי
    31/01/2016

שלום פרופ' ,
    לפני 3 שנים עשיתי ניתוח לייזר ממספר 7 עם חצי צילינדר. המספר לא התייצב ובמשך שנתיים האחרונות טופלתי מדי יום בטיפות עיניים וי אופטיק. (היו סינוורים בנהיגה בלילה, והמשכתי עם 1/4 מס' בשמאל ו-1/2 מס' בימין במשך כל התקופה).
    בחודשיים האחרונים חלה התדרדרות ועשיתי משקפיים לפני חודש, 3/4 מס' בימין ו-1/2 מס' בשמאל.
    בהמלצת הרופא ממרפאת הלייזר, הפסקתי את טיפות העיניים. אני רואה פחות טוב בשבועיים האחרונים במיוחד בנהיגה בלילה (מרגישה שעלה לי בעוד 1/2 מס' בעין ימין) האם כדאי לעשות ניתוח תיקון? נאמר לי שעושים רק בעין אחת.
    אני בת 36 (עדיין לא עברתי לידות), עובדת המון מול אקסלים במחשב, שמה טיפות עיניים ליובש.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לפרופ' אירית בכר

הוספת תגובה

• לפרופ' אירית בכר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    31/01/2016

יש לעבור בדיקה כדי להמליץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימי
    31/01/2016

תודה
    למה צריך לשים לב בבדיקה?
    בהנחה שעובי הקרנית מספיק לניתוח.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו