טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
נמצאתי מתאים באופן חד-משמעי לניתוח אינטרלאזיק.
יחד עם זאת, אני מבין שניתוח ה- LASEK הנו ניתוח בטוח יותר, שכן לא מתבצעת בו חדירה לקרנית. אני מבין שתהליך ההחלמה ממושך יותר בניתוח ה- LASEK, אך בהנחה שאכן מדובר בפרוצדורה בטוחה יותר, אני מוכן לספוג זאת על מנת להמנע מסיכון מיותר.
אשמח לקבל התייחסות לנקודה זאת.
צחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום צחי יש בדף הזה בפורום 2 שאלות המפרטות על שאלתך אענהלכן בקצרה .... בלאסק אין חיתוך של הקרנית ולכן אין סיכון (קטן) בטיפול במתלה. יש אולי (!) קצת פחות החלשה של רקמת הקרנית לטווח הארוך. עם זאת, כפי שציינת, תהליך ההחלמה ארוך וכואב יותר. יש מקרים המתאימים רק לאחד מסוגי הניתוח ויש המתאימים לשניהם בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר