מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת התאמה במכון עינייםאורח07/05/2009
שלום,
קבעתי היום תור לבדיקת התאמה במרפאת עיניים, אצל פרופ' ישראל קרמר.
הבדיקות כואבות? ראיתי שיש בדיקה של לחץ תוך עיני או משהו כזה...
אני מרכיבה עדשות חודשיות (נראה לי שזה נחשב עדשות רכות) ונאמר לי להסירם 48 שעות לפני הבדיקה.
האם יש צורך להגיע עם העדשות (בקופסת אחסון) לבדיקה?
האם לאחר הבדיקה יש באפשרותי להרכיבן או שגם אז אצטרך להסתובב בלעדיהן?
אני שואלת מאחר והמשקפיים היחידות שיש לי הן מלפני כ4 שנים אולי יותר והמספר שלהן לא תואם את המספר שיש לי היום, כך שעדיף לי לחזור לעדשות כמה שיותר מהר.
האם זה בסדר אם ארכיב משקפיים שמספרן שונה מהמספר הנוכחי שלי לפני הבדיקה? אין לי כ"כ ברירה אחרת :)
בנוסף, קראתי פה קצת וראיתי שיתקופת ההחלמה היא של שבועות עד חודשים.
עיקר עבודתי היא מול מחשב. האם לא אוכל לעבוד לאחר הניתוח? האם לא אוכל לנהוג?
שבועות עד חודשים זה המון זמן וזה קצת מגביל אותי מלהגיע לעבודה.
שאלה אחרונה- שמתי לב לאחרונה שלפעמים כשאני נוהגת בלילה האורות של המכוניות מסנוורים אותי ויש הילה סביב המנורות של הכבישים- יכול להיות שזה בגלל העדשות? האם זה גם מתוקן בניתוח?
סליחה על כל השאלות פשוט קצת מפחיד אותי. כי בכל זאת מדובר בעיניים- דבר חשוב ביותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה
ד''ר נדב בלפר07/05/2009
קבעתי היום תור לבדיקת התאמה במרפאת עיניים, אצל פרופ' ישראל קרמר.
הבדיקות כואבות? ראיתי שיש בדיקה של לחץ תוך עיני או משהו כזה...
**לא כואב... רק אולי לא מעט נעים
אני מרכיבה עדשות חודשיות (נראה לי שזה נחשב עדשות רכות) ונאמר לי להסירם 48 שעות לפני הבדיקה.
האם יש צורך להגיע עם העדשות (בקופסת אחסון) לבדיקה?
**אפשר
האם לאחר הבדיקה יש באפשרותי להרכיבן או שגם אז אצטרך להסתובב בלעדיהן?
**תוכלי להחזירן לעינייך
האם זה בסדר אם ארכיב משקפיים שמספרן שונה מהמספר הנוכחי שלי לפני הבדיקה? אין לי כ"כ ברירה אחרת :)
**כן – רק שלא תיראי כל כך טוב
בנוסף, קראתי פה קצת וראיתי שתקופת ההחלמה היא של שבועות עד חודשים.
עיקר עבודתי היא מול מחשב. האם לא אוכל לעבוד לאחר הניתוח? האם לא אוכל לנהוג?
שבועות עד חודשים זה המון זמן וזה קצת מגביל אותי מלהגיע לעבודה.
**רוב האנשים יכולים לעבוד ולנהוג לאחר שבוע . יש אופציה גם לניתוח אינטרלאסיק ... אז ההחלמה קצת יותר קצרה. ניתן לדון באפשרות לאחר בדיקות ההתאמה
שאלה אחרונה- שמתי לב לאחרונה שלפעמים כשאני נוהגת בלילה האורות של המכוניות מסנוורים אותי ויש הילה סביב המנורות של הכבישים- יכול להיות שזה בגלל העדשות? האם זה גם מתוקן בניתוח?
**אם זה קורה לך עם עדשות המגע יש סיכוי שיהיה גם לאחר הניתוח. ספרי על כך לפרופ קרמר בזמן בדיקת ההתאמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על התשובה המהירה
linor07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלגבי השאלות שלך..
אורית09/05/2009הי לימור,
לפני כחצי שנה ביצעתי את ניתוח הלייזר אצל פקופסור קרמר ולכן אני חשה מחויבות לעזור לאנישים שהיתי במצבם.
בואי נתחיל מהסוף: הבחירה שלך ברופא מוצלחת מאוד. פר' קרמר הוא אחד המנתחים הידועים בתחומו! אני בחרתי בו לאחר בדיקות ובירורים ארוכים ולא התאכזבתי בכלל!
גם צוות העוזרים שלו מקסימים- מה שיעסזור מאוד בתהליך הניתוח.
לגבי בדיקות ההתאמה:
הבדיקות לא כואבות בכלל. החלק הלא נעים (בקטנה!!) זה הרחבת האישונים כי אז את באמת מסונוורת מכל דבר- שום דבר שמשקפי שמש או כמה שעות לא יעבירו..
לא צריך לבוא עם העדשות, אלא אם כן תרצי להרכיבן מחדש אח"כ. אני לקחתי אותן כי שנאתי את המשקפיים ומיד אחרי הבדיקה חזרתי אליהן.
הצוות בת"א מיומן מאוד!! אין לה מה לדאוג למרות שאני ממש מבינה.
שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההרגעת אותי
linor09/05/2009ממש מלחיץ כל העניין הזה כי שומעים כ"כ הרבה דברים וזה בכל זאת להפקיד את העיניים שלך בידיים של רופא.
אני בקושי רואה עם המשקפיים כי הם מלפני כמה שנים כשהמספר היה נמוך יותר, כך שזה נורא בשבילי להיות בלי עדשות.
תודה שהגבת, אני שמחה שיצא לי לשמוע ממישהי שנותחה אצל פרופ' קרמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלאורית
linor09/05/2009את זוכרת באיזו שיטה נותחת במקרה?
ואחרי הניתוח איך הייתה ההחלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמי שעשה אינטראלאסיק יכול לענות
linor17/05/2009רוצה לדעת מה פחות או יותר זמן ההחלמה האמיתי.
למה לצפות אחרי הניתוח. יש טישטוש ראייה? כאבים וכאלה?
אומרים שאחרי יומיים רואים מצויין אבל אני קוראת שזה לא כך אצל כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)