מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד''ר שלום (קצת לחוץ)עוז10/10/2007
ביום ראשון עברתי ניתוח סופר לאסיק להסרת משקפיים .
יום למחרת הניתוח פגשתי את אחד מהרופאים במכון אך לא את הרופא המנתח שלי ..
הוא המליץ לי להשתמש בטיפות האוקסין ביחד עם הסטרדוקס כ 6 פעמים ביום .
היום (יום רביעי) נפגשתי שוב עם רופא שבחן את עיני ומיד לאחר שהסתכל אמר לי לשים את הסטרדוקס היום כל שעה בעין שמאל אבל לא הסביר מדוע ..
ואמר לי שממחר אני צריך לטפטף את האוקסין פעמיים ביום ואת הסטרדוקס 4 פעמים עד יום א' אני נפגש עם הרופא המנתח שלי .
השאלות שלי הם ..
מדוע הוא נתן לי להשתמש היום בסטרדוקס כל כך הרבה פעמים חשש לעכירות בקרנית אולי ?
והאם זה בריא לעין להשתמש כל כך הרבה בטיפות?
אשמח אם תענני בהקדם תודה רבה עוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיותר לציין ..
עוז10/10/2007שאני רואה נפלא וממש מרגיש טוב בלי שום כאב בעין ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטיפות לאחר ניתוח להסרת משקפיים
ד''ר דוד לנדאו14/10/2007עוז שלום,
לרופאים שונים יש פרוטוקולים שונים לטיפול לאחר ניתוח להסרת משקפיים.
אני לא מכיר שיטה בשם "סופר לאסיק", כנראה שמדובר בשם שיווקי לניתוח לייזר על פני הקרנית. (כמו השימוש במושג "מעצב שיער" במקום לאמר סתם ספר).
צר לי גם לשמוע שאין לך כתובת ממשית לפנות אליה ואין אתה זוכה לקבל את כל המידע הרלוונטי לגבי מצב העיניים.
אני אישית רואה חשיבות מרובה בקשר האישי בין המנתח והמנותח. אני מאוד לא אוהב את השיטה שבה המטופל נבדק על ידי רופא א' לפני הניתוח, מנותח על ידי רופא ב' ונמצא במעקב של רופא ג'.
לגבי שאלתך, יתכן ומדובר בפרוטוקולים שונים של רופאים שונים או בבעיה שיש בהחלמה של הקרנית.
ממליץ לך מאוד למצא את הרופא המנתח שלך, להיבדק אישית על ידו וקבל ממנו הסבר מפורט מה המצב של העיניים ומה הפרוטוקול שלו לטיפול לאחר הניתוח.
מקווה שבסופו של דבר יסתבר שמדובר בהבדלי פרוטוקולים ולא בבעיה בעין.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה רבה דוקטור
עוז14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)