עיניים אדומות כל הזמן

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עיניים אדומות כל הזמן
    סיון
    25/10/2010

שלום רב,
    עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת PRK לפני כעשרה חודשים ומאז אני סובלת מאדמומיות מסביב לאישונים ויובש תמידי. הדבר מפריע לי מאוד ונראה מאוד לא אסטתי. האם מדובר בתופעה חולפת? האם יש דרך להקל על האדמומיות? האם מותר להשתמש בטיפות סטילה או ויזולין להפחתת האדמומיות?

לתשובתכם, אודה.

נ.ב
    נותחתי ע"י ד"ר דוייב ממרפאת עיניים של לוינגר.

סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עיניים אדומות כל הזמן

הוספת תגובה

• עיניים אדומות כל הזמן - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    25/10/2010

סטילה ויזולין ודומיה מהווים טיפול קוסמטי (מלבין את העיניים) אך יכולים להחמיר את היובש ולכן אינם מומלצים כטיפול קבוע
    תחליפי דמע הן המתאימות ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יש תרופת סבתא

מ
    21/11/2010

גם אני עברתי ניתוח לייזר ויש לי אדמומיות כזו לעיתים רחוקות, זה באמת לא נראה טוב, הרופה לא עזר, אבל יש תרופת סבתא...לטפטף כמה טיפות של תמצית תה של ויסוצקי(שיהיה חזק)בלילה לפני השינה...תוך יומיים זה נעלם...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יש תרופת סבתא - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    21/11/2010

אני מעדיף את התה שלי דרך הפה - ולא ממש חזק
    תמצית התה יכולה להחמיר את הגירוי ואינה רעיון כל כך טוב, לטעמי. הייתי מציע בכל זאת תחליפי דמע.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו