מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לפני ניתוחרעות קורן21/05/2011
שלום
נמצאתי מתאימה לניתוח intralasik cv ou (בדק אותי ד"ר שמואל לוינגר) ונאמר לי שאני יראה אחרי הניתוח יותר טוב מראיית 6/6 . בנוסף ראיתי את הסרט שמסביר על הניתוח ומדברים על תופעות לוואי כמו יובש, סינוורים, צריבה שעוברים עם הזמן. בכל זאת אני מפחדת בגלל שקראתי את החוזה ושם כתובים עוד הרבה תופעות לוואי ,שלא ניתן להבטיח ראייה מושלמת ושסיכויי ההצלחה הגבוהים הם במספרים של עד קוצר ראייה 7.0 והכי מדאיג אותי שאם יחזור לי המספר שיש סיכוי שלא אוכל לשים עדשות מגע.
איך אני אמורה להתייחס להבדל בין מה שנאמר ע"י הרופא ומה שנאמר בחוזה?
לי יש קוצר ראייה בשתי העיניים של 7.0 ו- 7.25 מה הסיכוי שתהיה לי נסיגה לאחר הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לפני ניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר24/05/2011שלום רב,
ראשית, ליטוש מתוחכם מסוג CV אמור למנוע סינוורים בלילה. יובש היא תופעה שכיחה יחסית אחרי ניתוחי אינראלאסיק ולעיתים חולפת רק אחרי מס' חודשים ויש להשתמש באופן קבוע בתקופה זו בתחליפי דמעות למיניהם. לגבי נסיגת התוצאה של הניתוח, בעיה זו קשורה בגיל ובתקופה בחיים שבה המס' של קוצר הראייה איננו יציב מספיק ותיתכן עליה בדרגת קוצר הראייה עם השנים לאחר הניתוח. לא ניתן לצפות תופעה זו מראש ולבטח לא במדויק. במידה ויש נסיגה, יש לעבור תיקון בעתיד. בסה"כ תוצאות הניתוח עד 8.0-7.0 הן טובות מאד.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




