מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות שאושרו על ידי ה FDA האמריקניקוסטה05/07/2011
אני מעוניין לדעת לפי מה משרד הבריאות מאשר לחברות תרופות בארץ לייבא תרופות מחו'ל
והאם יש בקשה או משהו שאמורים לכתוב על מנת שתהליך זה יזוז.כרגע אני לוקח תרופה בשם קפרה אך משך מחצית החיים שלה מאוד קצר בין 6-8 שעות,למרות שאומרים לקחת אותה פעמיים ביום מטעמי נוחות אני יודע שחלק נוטלים אותה שלוש פעמים בדיוק כמו דפלפט רגיל וניורונטין וזה גם נכון יותר מבחינת איזון.
בארצות הברית עוד בשנת 2008 אושרה לשיווק קפרה בשיחרור מושהה והרבה אנשים לוקחים אותה ואפילו טוענים לשיפור ושליטה טובה יותר עם טיפול בודד ללא תרופה נוספת ואף הפחתה בתופעות הלוואי. ומחצית החיים שלה הינו בין 10-12 שעות ובפועל הרמות בדם הרבה יותר מאוזנות .
אני לא ראיתי שום כתבה שמתכוונים לייבא אותה או משהו וכשהתקשרתי לכצץ היבואנית בארץ של קפרה בשחרור רגיל שאלו אותי האם הניורולוג המליץ,אך אי אפשר להמליץ על משהו אשר אינו קיים בארץ.
ברצוני לדעת איך נעשה כל התהליך עד אשר מאשרים לחברות התרופות לייבא תרופות לארץ והאם ידוע לכם על איזושהי כוונה להתחיל ליבא אותה לארץ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות שאושרו על ידי ה FDA האמריקני - תגובה
ד``ר טל גלבוע07/07/2011שלום קוסטה
תרופות הן עסק כלכלי ולכן מי שמעוניין להביא תרופה מסויימת כדי להרוויח (חברות תרופות) הוא זה שמקדם אישור של משרד הבריאות לייבא תרופה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)