מבולבלת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת מאוד
    רותם
    05/07/2011

שלום לכם

אני בת 45 אומנם, אבל הופניתי אליכם מהתמיכה של המבוגרים.

אני עדיין בבדיקות, עדיין לא ברור שום דבר.

הופניתי לנוירולוג, בעקבות תאונת דרכים שעברתי לפני כ-4 שנים, זעזוע מוח, ודימום מוחי, כעת אני בשיקום לנפגעי מוח, הפגיעה שלי מוגדרת קלה, אם אפשר להגדיר אותה קלה. קשיי קשב וריכוז, בעיות בזיכרון. ובשנה האחרונה החלו להופיע סוגים של ניתוקים או התנתקויות.

התנתקות שלפניה מופיעים דפיקות לב מהירות, והרגשה של משהו שעומד לקרות, ואחר כך התנתקות, שאין לי מושג איך היא מגיעה, רק אחרי שאני חוזרת לעצמי, אני מגלה שבעצם התנתקתי, לא נעים, סוג של בילבול, אפילו עייפות. וזה יכול להימשך בערך דקה-שתיים.
    מלבד זה יש לי ניתוקים במשך היום, שייחסתי לקשב וריכוז, או שאני יכולה לראות משהו, ולא יכולה להגיב בכלל, כמו סוג של שיתוק, או שאני מתנתקת ולא מרגישה, לזמן קצר מאוד, 20 שניות בערך. לא יותר מכך.

השאלה שלי, במידה ובאמת תאובחן אפילפסיה, אני יודעת שיש טיפול תרופתי, האם אפשר לקחת קונצרטה?

נשלחתי לעשות בדיקות E.E.G. ו C.T. הרופא גילה משהו שקשור למשהו עם ריפלקס הופמן, כשבדק לי את הרגל, אבל לא קשור לזה.

בינתיים לא אושרה לא בדיקת ה C.T., לא יידעתי את הרופא לגבי כל מה שאני מרגישה, ומחר אני צריכה לדבר איתו טלפונית. האם לספר לו טלפונית, או לא לספר כלל. ולהגיד שרק לא אישרו לי את הבדיקה. ממש מבולבלת לגמרי. לא חשבתי שזה חשוב, ממש לא הבנתי לפני ששאלתי, והבנתי שיכול להיות שמדובר ב E.E.G..

מבולבלת אשמח לשמוע מה דעתכם? לגבי הקונצטרה, וכל מה שאני חווה, ומה לעשות לגבי הרופא?

תודה
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת מאוד

הוספת תגובה

• מבולבלת מאוד - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    07/07/2011

שלום רותי

קודם כל יש לברר אם הניתוקים הם פרכוסים ולכך דרוש EEG
    אם אכן יש פרכוסים אז עד שמגיעים לשליטה עליהם אין לתת קונצרטה
    כדאי שתספרי לרופא שלך כל מה שאת עוברת כך שיוכל לקבל החלטות מושכלות

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו