בדיקת EEG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת EEG
    דנה
    05/07/2011

אם לתינוק בינתיים אין פרכוסים, האם בדיקת EEG היא "תעודת ביטוח" לכך שאין לתינוק אפליפסיה וגם לא יהיה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת EEG

הוספת תגובה

• אני לא רופא אבל ממה שידוע לי.

קוסטה
    06/07/2011

נעזרים בבדיקת איאיג'י כדי לוודות שיש אפילפסיה וגם כדי לאבחן את סוג האפילפסיה.
    בדיקות איאיג'י לא תמיד מראות פעילות אפילפטית גם אם יש אפילפסיה וחלק מסוגי האפילפסיה באיאיג'י רגיל בכלל לא רואים אותם.יש גם סוגי אפילפסיות כמו שלי שמתפתחות בדרך כלל בגיל ההתבגרות ועד לשלב הזה בחיים הכל יהיה תקין.

דרך אגב יש המון גורמים שיכולים לגרום לאפילפסיה בין אם זה פגיעת ראש,חיידק איזשהו במוח,זיהום,גידול וזה עוד לפני הגנטיקה.אין תעודת ביטוח כי אי אפשר לצפות מראש מה יקרה בעתיד מבחינת הגורמים שציינתי לכן אין טעם לחשוב על זה לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת EEG - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    07/07/2011

שלום דנה

אין תעודות ביטוח בעניינים רפואיים
    אם אין פרכוסים אז אין אפילפסיה
    את העתיד לא ניתן לחזות

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו