משהו מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר
    מרינה
    08/07/2011

כבר 3 פעמים זה קרה עם אחת התאומות זהות שלי ואני מתה מפחד... תחילת הלילה שמעתי צלילים לא ברורים, חשבתי שכלב מקיא והלכתי בעקבותם. הבת שלי במיטה עשתה תנועות ראש מצד לצד ( אחת הפעמים היה מן קצב מהפה ). צבע עור מפחיד, לא חי. שיניים עצומות ו לא מגיבה. נבהלתי נורא, לא ידעתי מה לעשות. הכנסתי אצבע, פתחתי לה נתיב אוויר. ממש לא מיד ( נראה לי מספר דקות ) התחילה לנשום אך לא חזרה להכרה. כעבור עוד מספר דקות הרגשתי שחוזרת מרחוק ולא מהר, ענתה שאני אימא אך לא ענתה נכון באיזו כיתה ועוד שאלות מין כאלו. כעבור עוד זמן הסתכלה ולא הבינה מה כולם רוצים ממנה, לא זכרה כלום. עוד שמתי לב שכאשר חזרה לנשום הייתה נוטה להרדם חזק אך פחדתי לתת לה... תענו לי, בבקשה, למה זה דומה והאם צריך להתערב והאם מסוכן אם אני לא אשמע אותה??? תור לנוירולוגית בעוד שבוע. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר

הוספת תגובה

• משהו מוזר - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    09/07/2011

התאור שאת מתארת נישמע כמו אירוע פירכוסי- אולם יש תחילה להגיע להערכה נוירולוגית כדי להרחיב את הברור. באם אירועים נוספים ממליץ כי תפני למיון ילדים קרוב עד קודם לכן להערכה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו