אפלפסיה +דספלאזיה מוחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפלפסיה +דספלאזיה מוחית
    האחת
    20/08/2011

שלום !הבת שלי סבלה מכאב ראש התחיל בכתה א לקחתי אותה לרופאים בקופה ולנרולוג מומחה אמר לי יש לה מגרנה קשה לא עשה שום בדיקה אמר רק תתני לה אקמול שאין מה לעשות המשייך הכאב כל פעם יותר כך 4 שנים נגשתי שוב בקשתי סי טי ראש לא הסכים הנורולוג אמר לי את אמא הסטירית אין צורך בבדיקת ראש הבת המשיכה לסבול נגשתי לבית חולים אמרו לי אין צורך בבדיקה ראש אמ הנורולוג אמר שזה מגרינה אז הוא יודע מה אומר השנה רק עלו על הבעיה התברר שהיא סובלת מאפלפסיה ודספלאזיה מוחית נסו כמה טיפולים ועכשיו היא מקבלת דפלפט סולושיין ולמקטאל ועדיין הכאב ראש לא עוזב אותה והיא כל הזמן חייוורת היום היא בת 12 אתמול הכאב לא עזב אותה והייתה ממש כמו לימון וישנה המון שעות האמ הכאב הראש הזה הוא עד סוג של אפלפסיה?אני מבקשת עזרה בזה קשה לראות אותה סובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפלפסיה +דספלאזיה מוחית

הוספת תגובה

• אפלפסיה +דספלאזיה מוחית - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    20/08/2011

שלום האחת,

בילדים הסובלים מאפילפסיה ישנם תופעות נוירולוגיות יותר מאשר בילדים אחרים כולל כאבי ראש. מומלץ שתפני לנוירולוג המטפל כדי לאבחן את סוג כאב הראש ולהתאים טיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר טל

האחת
    21/08/2011

היא במעקב אצל נרולוג ילדים ממוחה במרכז הארץ הנרולוג החליט לעשות אישפוז שבוע ימים לאי אי גי ודיו כדי לבדוק את הכאב ראש הם אפלפטים והתשובה הייתה מבחינה נרולוגית היה כמה רעידות בגוף באמצע שינה שהם מבחינה נרולוגית אפלפטיים אבל קשה לאבחן אמ זה עד איזה סוג אפלפסיה ונשארת הילדה על טפול דפלפט 400 CCליום ו500 בערב ו50 מ"ל לומקטאל פעמיים ביום ועדיין הבת יש לה כאב ראש חזקים והמון מעירים אותה משינה ולפעמים שהיא ערה יומ יומי כאב חזק והיא ישנה שעות אחרי זה עשו לה בדיקת קרקעית העיניים הבדיקה תקינה !בזמן הכאב ראש נהיית חיוורת וחלשה מאד ואני מודאגת כי אמרו לי כבר אין מה לעשות יותר ועכשיו יש לי בן בן 7 היה פרקוס בגיל 4 וחצי מחום ביוני השנה התחיל פרקוסים בלי חום ה אי אי גי שלו ואמראי ראש לא תקינים וגם יש לו אפלפסיה +דספלאזיה מוחית וחדש התחיל עמ כאב ראש בדיוק אותה תופעה של הילדה וקפיצות מתוך שינה האמ יש חלק בזה מבחינה רגשית שאין אבא בבית ?אבא שלהם עזב את הבית לפני 6 שנים ולא בא לראת אותם ושום דבר אני עושה להם טיפול רגשי !האמ המצב סביב האבא השפיע עליהם בצורה כזו או לא שייך ?הכאב ראש של הילדה מאד מדאיג אותי אמ אפשר לעזור לי מהלעשות כי נרילוג שמטפל בה אמר לי לא יודע מה אגיד לך רק אמר אולי הכאב הזה הוא בגלל האפלפסיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר טל - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    22/08/2011

שלום האחת

לא ניתן דרך פורום באינטרנט לטפל ולכן חשוב מאוד לגשת לנוירולוג
    יתכן וכאבי הראש קשורים לתרופות שלוקחת וצריך להחליף לטיפול אחר
    יתכן ואלו פרכוסים וצריך להוסיף טיפול
    יתכן ויש מרגיש רגשי לעניין ואפשר לטפל בטכניקות של הרפיה
    כך או כך, עלייך להמשיך טיפול מסודר אצל נוירולוג

נשמע לי שאת מתמודדת עם מציאות קשה ביותר ואין לך הרבה מקורות תמיכה נפשיים ולכן כדאי שתפני לאגודה הישראלית לאפילפסיה שם יוכלו לסייע לך

בברכה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר טל

האחת
    25/08/2011

אכן מתמודדת עמ דברים קשיים מאד ואין לי עזרה או תמיכה ולא ממשפחה אני לבד עם 3 ילדים אשמח אמ תגידי לי איך מגיעה לאגודה ישראלית לתמיכה בעניין של האפלפסיה מאד קשה לי עם מחלת שני הילדים ותמדדות יומ יומי עמ בעיות מסביב אודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו