מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרכוס עקב חום לילדה עם אפילפסיהיהודה בן יוסף08/09/2011
דר שי שלום אנחנו מטופלים אצלך בקשר לילדה ליאל בן יוסף
ביום 05-09-2011 בלילה הילדה התחילה להקיא הרבה פעמים לקראת הבוקר קיבלה אדוויל סירופ וירד החום שלה בבוקר הייתי איתה בבית היא לא הקיאה ואכלה ושתתה רגיל אבל בצהריים התחיל לעלות לה החום שוה אז עוד פעם נתתי לה אדוויל יש להזכיר שבבוקר קיבלה את החצי כדור אוספולוט והיתנהגה רגיל לקראת השינה או אפילו בשינה אני לא יוכל לדעת למרות שהייתי לידה היא התחילה להשמיע קולות ולא הבנתי מה קרה עד שהסתכלתי עליה והיד שלה (ימין) היתה נפתחת ונסגרת לבד היא לא היתה מסתכלת עלי כאילו מסתכלת למקומות שונים וגם היה לה המון רוק שקוף בפה ריר רגיל כזה לא קצף
היתקשרתי לאמבולנס ובטלפון שאלו עם יש לה חום עניתי שכן הם אמרו לי לשים את רגליים שלה במים קרים שמתי ולאחר כמה דקות היא חזרה מהפירכוס איך ששמתי עליה מגבת רטובה היא הרגישה יותר טוב ואחרי כמה דקות היתה עיפה אבל בסדר אולי נפיחות בלשון אבל ללא סימני נשיכות הגענו לתל השומר ושוחררנו אחרי חצי שעה
לאחר ששוחחו איתך היתה במילאים אז דיברו איתך טלפונית ואמרת שאפשר לשחרר אותנו הביתה מאותו יום אני לא יוכל לישון בלילה בגלל שאני לא יודע למה זה קרה לה אולי זה היה פרכוס חום או שאולי זה היה פרכוס אפילפטי ואני מפחד כי אם לא הייתי שם לב מה היה קורה אני פשוט בטראומה מאז ואני לא רגוע אני סומך עליך מאוד ואני רק רוצה שתסביר לי מה קרה פה כי אני לא שקט אני רוצה לציין שהרבה פעמיים הילדה לא רוצה לקחת את התרופה ולפעמיים אמא שלה "מוותרת לה" הילדה טוענת שזה טעם של חומר "מר" ניסיתי את כל השיטות בקולה במעדן הכול שום דבר לא עוזר עכשיו אני שם לה את זה במזרק ובינתיים זה תופס ומצליח אבל הרבה פעמים הילדה דילגה על התרופה רק בוקר או רק בלילה אני יודע שתכעס אבל אני לא יודע מה לעשות פשוט אולי אני יגיע למרפאה ותסביר לי מה קורה כי אני לא יושן בלילות תודה רבה דוקטור שי אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרכוס עקב חום לילדה עם אפילפסיה - תגובה
ד``ר שי מנשקו09/09/2011ע"פ התאור ככל הנראה אכן היה פירכוס נוסף - אשר נובע מזה שאתם לא מקפידים במתן הכדור ( תוכלו להשוות לתקופה הקודמת שלקחה את הטיפול באופן סדיר והיתה ללא כל אירוע חריג). מומלץ מאוד להקפיד על לקיחה יומי באותה שעה.
בנוגע לסכנה מפירכוסים- גם אם לא היתם לידה ככל הנראה הפירכוס היה חולף לבד לאחר מס דקןת בודדות, דבר המאפיין פירכוסים באפילספה שפירה של גיל הילדות
( רולאנדית) ולכן מהבחינה הזאת לפחות במה שאתה מתאר לא נראה כי מדובר בכל החמרה פירכוסית. מציע לכם לקבוע למרפאתי לצורך בדיקה והערכה חוזרת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)