לד"ר שי מנשקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר שי מנשקו
    אמא
    05/01/2012

שלום ! יש לי ילד בן 11 בכתה ג התחיל לו בעיותו התנהגתיות והתקפי זעם הוא הועבר לבית ספר חינוך מיוחד לבעיות התנהגתיות הוא מטופל ברטלין 20 מ"ר אחד ליום עדיין עמ התקפי זעם הוסיפו לו טיפול בריספונד חצי כדור פעמיים ביום עדיין התקפי זעם והתחיל כ חודש מצמוצים בעיניים ונוסף לפני שבועיים התחיל הפרעה באור וקשה לו לשבת מול המחשב ואור בבית מפריע לו לפי כשבוע תופעה נוספת לכאב ראש ומתוך שינה רגל ימין קופצת -- היום עשינו eeg עדיין אין תשובה השאלה שלי יש מצב שזה אפלפטי ? יש לציין יש לי ילדה עמ מחלה פרכוסית אפלפסיה עמ דספלזיה מוחית ועד ילד איפלפסיה ולפי בדיקות אחרונות מופיע אצלו מחלת שרירים שעדיין בברור ואני דואגת ובלחצ בקשר לבן בן 11 שיהיה גם אפלפטי - בבקשה אשמח אמ אקבל תשובה האמ יש מצב שהוא גם איפלפטי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שי מנשקו

הוספת תגובה

• לד"ר שי מנשקו - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    09/01/2012

ע"פ התאור שציינת - לא נראה כי דוקא מדובר באפילפסיה אלה ככול הנראה "בטיקים" שהם סוג של בעית תנועה [ כלומר עודף של תנועות לא רצוניות] הנובעים ממצבו הנפשי או הטיפול התרופתי [ כגון רטאלין ] של בנך.
    יש לציין שוב כי EEG חריג [ באם תקבלי תשובה כזאת ] לא יעיד כי מדובר באפילפסיה או להפך. ממליץ לשקול לבצע וידאו EEG לאחר תאום עם הנוירולוג המטפל שלכם.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו