טיפול אורטודנטי לנער בן 15 שפרכס בש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אורטודנטי לנער בן 15 שפרכס בש
    ליאת
    20/02/2012

שלום רב,
    בני בן 15.5 קיבל 4 התקפי פירכוס בשינה לפני שנתיים בשנה האחרונה מטופל באוספולט ומאז ב"ה נרגעו ההתקפים.
    רציתי לדעת האם מסוכן לעשות קוביות בשיניים במידה וחלילה יקבל התקף.

לתשובתכם המהירה אודה
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול אורטודנטי לנער בן 15 שפרכס בש - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    21/02/2012

אינני רואה כול קשר בן גשר לשיניים ואפילפסיה[ בטח כל עד הגשר מחובר היטב לשיניים ] !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי פירכוסים וטיפול אורטודנטי

ליאת
    22/02/2012

ד"ר מנשקו שלום
    ראשית תודה על התגובה, סליחה שאני מנדנדת שוב, אך אני מאוד חרדה האם בזמן התקף חלילה עלול להיות נזק מהקוביות ולהיפצע כי בפעמים שהיו לו התקף הוא נשך את הלשון.
    למרות שב"ה הוא מאז שהתחיל טיפול באוספולוט בלילה כבר 11 ח' (בלי עין הרע) הוא בסדר.
    האם אתה מכיר ילדים עם קוביות בשיניים שיש להם התקפי פירכוסים.

תודה רבה וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי פירכוסים וטיפול אורטודנטי - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    25/02/2012

ככול הידוע לי - אותם" קוביות" מחוברות לשיניים בחוזקה ולכן אין כל חשש שיבלע אותן . אם באירוע הפירכוסי האחרון נשך את הלשון , הדבר לא יהיה חמור יותר כעת על רקע הקוביות.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו