מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנות לבדיקת EEGאורן12/07/2012
שלום רב,
לבת שלי בת ה 3 יש עיקוב התפתחות שפתי.
בחודשים האחורנים היא מטופלת ע"י קלינאית תקשורת ומרפה בעיסוק.
מהמכון להתפתחות הילד נשלחנו גם לבדיקות
MRI./EEG
תקיןMRI
בבדיקת EEG:
קיבלנו שלילדה יש "סערה חשמלית בראש" והתחלנו טיפול עם סברילן וזאת מאחר והילדה עושה בחודש האחרון תנועות "כן" (טיקים) בלתי רצונייות מידי פעם ולא נפילות או איבוד הכרה...
כאב מודאג אני חושש שאולי הבדיקה לא נעשתה בצורה אופטימלית ואולי ה"טיקים" נובעים ממקום אחר כלומר אולי חסר לה משהו בדם וכיו"ב.
קראתי באתר שלפני בדיקת "אי אי ג'י" אסור לשתות משקאות עם קפאין והבת שלי ביום הבדיקה (לראשונה בחייה) שתתה שתי כוסות תה ממותק כמו כן עלי לציין שביתי מתולתלת במיוחד כך שאולי ישנו סיכוי שאחת או כמה מהאלקטרודות לא היו מחוברות כהלכה לראשה בעת הבדיקה.... בנוסף בטרום הבדיקה הילדה שלי הגיעה עם צמה קלועה ושניות לפני הבדיקה הצמה נפרמה לטובת תחילת הבדיקה...
האם כל מה שציינתי יכולים לשבש את תוצאות ה"אי אי גי"?
תודה רבה,
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנות לבדיקת EEG - תגובה
ד``ר שי מנשקו14/07/2012אורן שלום- אינני יודע למה הכונה ב " סערה חשמלית" , וכדי לעזור לך עליך לכתוב את פיענוח הבדיקה כלשונה .
בכול אופן - לא ידוע לי על נוהל של טיפול בסבריל [ תרופה אנטי אפילפטית עם מספר תופעות לוואי פוטנצאליות בעיקר על מערכת הראייה] במיקרה של טיקים !!
ממליץ כי תחזור לנוירולוג המטפל לקבל הסבר טוב יותר על מהות הבעיה והטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)