הכנות לבדיקת EEG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנות לבדיקת EEG
    אורן
    12/07/2012

שלום רב,

לבת שלי בת ה 3 יש עיקוב התפתחות שפתי.

בחודשים האחורנים היא מטופלת ע"י קלינאית תקשורת ומרפה בעיסוק.

מהמכון להתפתחות הילד נשלחנו גם לבדיקות

MRI./EEG

תקיןMRI

בבדיקת EEG:

קיבלנו שלילדה יש "סערה חשמלית בראש" והתחלנו טיפול עם סברילן וזאת מאחר והילדה עושה בחודש האחרון תנועות "כן" (טיקים) בלתי רצונייות מידי פעם ולא נפילות או איבוד הכרה...

כאב מודאג אני חושש שאולי הבדיקה לא נעשתה בצורה אופטימלית ואולי ה"טיקים" נובעים ממקום אחר כלומר אולי חסר לה משהו בדם וכיו"ב.

קראתי באתר שלפני בדיקת "אי אי ג'י" אסור לשתות משקאות עם קפאין והבת שלי ביום הבדיקה (לראשונה בחייה) שתתה שתי כוסות תה ממותק כמו כן עלי לציין שביתי מתולתלת במיוחד כך שאולי ישנו סיכוי שאחת או כמה מהאלקטרודות לא היו מחוברות כהלכה לראשה בעת הבדיקה.... בנוסף בטרום הבדיקה הילדה שלי הגיעה עם צמה קלועה ושניות לפני הבדיקה הצמה נפרמה לטובת תחילת הבדיקה...

האם כל מה שציינתי יכולים לשבש את תוצאות ה"אי אי גי"?

תודה רבה,

אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנות לבדיקת EEG

הוספת תגובה

• הכנות לבדיקת EEG - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    14/07/2012

אורן שלום- אינני יודע למה הכונה ב " סערה חשמלית" , וכדי לעזור לך עליך לכתוב את פיענוח הבדיקה כלשונה .
    בכול אופן - לא ידוע לי על נוהל של טיפול בסבריל [ תרופה אנטי אפילפטית עם מספר תופעות לוואי פוטנצאליות בעיקר על מערכת הראייה] במיקרה של טיקים !!
    ממליץ כי תחזור לנוירולוג המטפל לקבל הסבר טוב יותר על מהות הבעיה והטיפול.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו