לכבוד ד"ר שיי מנשקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבוד ד"ר שיי מנשקו
    האחת
    30/08/2012

תודה ד"ר על היחס היה לי שוב שני התקפים אתמול הלכתי לנירלוג היום והוא נתן לי להתחיל טיפול מיד בתרופה teril c.r.בלי הפניה לבדיקות נוספות בוצעה לפני כ חודש סי טי ראש יצא תקין אני בקשתי אמראי אבל הוא סרב בקשתי אי גי חוזר גם סרב אמר אין צורך לבדיקה נוספת ....מרגישה חולשה וכאבים בשרירים האבחנה שלו היום הייתה ....suspected epilepsy ... אם תוכל לעזור לי למי לפנות ואיפה ליעוץ או טיפול יותר טוב כי אני מפחדת תהאמת לתמוטט מהמצב הזה אני מגדלת את 3 הילדים לבד ו2 מהם חולים בלי כל תמיכה ממשפחה או אבא שלהם ואסור לי לתמוטט אשמח כל עזרה או תגיד לי למי לפנות בבקשה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד ד"ר שיי מנשקו

הוספת תגובה

• לד"ר שי מנשקו

האחת
    30/08/2012

סליחה שכחתי לשאול מה סוג האפלפסיה מה שכתב במכתב הרופא suspected epilepsy

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שי מנשקו - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    03/09/2012

בכול קופ"ח [ תלוי באזור מגוריך] יש רשימה של רופאים העוסקים בעיקר בתחום מסויים - כגון אפילפסיה [ "אפילפטולוגים" ] אשר מתוכם תוכלי לבחור בהתאם ואף לפנות ישירות [ כמובן תלוי בהסכמים " המושלם" שלהם עם הקופה שלך] .
    כמו כן תוכלי לקבל רשימת יעוצים מאי"ל [ אגודה ישראלית לטיפול באפילפסיה ]

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו