מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות ילוד לאחר לידת אם אפילפטיתאנונימית23/05/2013
שלום,
אני צפויה ללדת בכל יום וזו תהא לידתי השניה,
ברקע אפילפסית נעורים מאוזנת למעלה מ-13 שנים, מטופלת בלמיקטל 100X2 מ"ג ביום.
הלידה הראשונה הייתה לידה טבעית (ללא אפידורל) ועברה מצוין. ציון האפגר היה גבוה והבכי רגיל.
גם הפעם בכוונתי ללדת ללא אפידורל.
נשאלתי בבית החולים האם הלמיקטל עשוי לגרום לעובר להיות מנומנם כתופעה שידוע להם שקיימת בתרופות אנטי דיכאוניות, ונאמר לי שאם רואים תינוק שלא כ"כ בוכה לוקחים אותו למוניטור לכמה שעות.
מאוד חשוב לי שישאירו את התינוקת אצלי ושאוכל לנסות להניקה מיד לאחר הלידה, כך שאם תופעה כזו היא טבעית ואין מה להתרגש ממנה אשמח לקבל הנחיות ולדעת זאת ושלא סתם יקחו את התינוקת ממני אלא רק אם משהו באמת נראה חריג.
אשמח להנחיות בקשר לכך.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות ילוד לאחר לידת אם אפילפטית - תגובה
ד``ר שי מנשקו24/05/2013הצורך בהערכת הילוד להשגחה וניתור הינה באחריות צוות חדר הלידה + רופא הילודים המלווה כול לידה " מורכבת ". את כמובן יכולה לבקש מהצוות המטפל להיות יותר קשובים לבקשתך [ מה גם שהגישה לרוב אכן לתת לך להניק כבר בהתחלה ] , והיות ולמיקטל לרוב לא גורם ללידת ילוד "אפטי " אינני רואה סיבה מיוחדת מדוע בקשתך לא תבוצע.
לידה קלה
ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)