eeg לא תקין וממצא Lvs בבת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• eeg לא תקין וממצא Lvs בבת 8 חודשים
    ענת
    17/06/2013

לאחרונה התפתחו אצל ביתי בת 8 חודשים תנועות מוזרות בראש (כמו הנהון אבל נראה לא רצוני) עקב כך הגענו לבירור נוירולוגי. שתי בדיקות EEG בשינה שעשו לה בהפרש של שבוע יצאו לא תקינות עם זיזים (? עוד לא קיבלתי את הפענוח המלא של הבדיקות) אבל נוירולוגים שבחנו סרטונים של האירועים התרשמו שמדובר בתופעה התנהגותית ולא בפרכוסים (אם כי אני ראיתי גם עפעופים מוזרים והיה אירוע אחד שנראה כמו ניתוק של 15 שניות) - ולמרות הEEG הלא תקין לא חושבים שיש סיבה לטפל בה כרגע - השאלה שלי, האם במצב כזה קיים סיכון או שהתוצאות הלא תקינות מעידות על סבירות של בעיות התפתחותיות? בא.ס. מוח נמצא לה גם lvs (נשללה הדבקה של cmv בהריון) - יש לי בן גדול שסובל מpdd nos - ושאלה נוספת, מה עושים עכשיו? קשה לי מאד לקבל את הקביעה שיש פעילות חשמלית לא תקינה, אבל לא לטפל, בבחינת פשוט לחכות ולראות מה יהיה איתה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• eeg לא תקין וממצא Lvs בבת 8 חודשים - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    20/06/2013

שלום ענת,

אנו הרופאים מטפלים בבני אדם ולא בתוצאות של בדיקה
    אם הרופאים שבדקו אותה חושבים שאלו לא פרכוסים אזי אין מקום לטיפול נגד פרכוסים רק בגלל שראו זיזים ב EEG

ממליצה שתמשיכו מעקב אצל הנוירולוג שלכם

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו