אפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה
    לימור
    18/06/2013

שלום הבת שלי כבר שנתיים ללא התקפים ומטופלת בכדור דפלפט 200 מג פעמים ביום הבת שלי בת 12.5 הרופאה שלה ממליצה לנסות להפסיק את הכדורים בהדרגה כמובן ולראות האם אפשר להמשיך ללא כדורים ושהאפילפסיה עברה חשוב לי לציין שהסוג של האפילפסיה שלה יכול לחזור והרופאה שלה אומרת שזה 50/50 השאלה שלי כאמא מה עלי לעשות? האם כדי לחכות עם זה עד שהיא תתבגר יותר? חשוב לי לציין שבהתחלה עברנו גיהנום עד שהתאזנו ואני לא מסוגלת לחשוב על לחזור לתקופה הזאת מה גם שבתי סבלה מהחברה עקב ההתקפים מין נידוי חברתי ורק עכשיו לפני החטיבה המצב משתפר לטובה אני באמת לא יודעת מה להחליט החרדות שאולי יקרה לה משהו איפה שהוא לא בכוחותי להתמודד השאלה עם אנחנו מחכים עם זה עד עוד 5-7 שנים האם יגרם נזק לגוף? ומה הסיכון שבזה ? אודה לתשובתך הכנה גם כרופא וגם כהורה המשך יום טוב לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה

הוספת תגובה

• אפילפסיה - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    20/06/2013

לימור שלום
    אכן שאלת את אחת מהשאלות היותר קשות ומורכבות בטיפול בחולי אפילפסיה !
    בתאור שציינת אינני רואה מדוע לא תנסו "גמילה תרופתית" גם עם הסיכון כפי שצינה הרופאה .
    מבחינה חברתית אכן , רבות האמונות הטפלות הקשורות לנושא, הנידוי החברתי והתיוג החריג. ממליץ אולי לקבל גם תמיכה פסיכולוגית ( כגון דרך א.י.ל ) במהלך הדרך העומדת לפניכם אולם לא להתיאש.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו