פרופיל צבאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל צבאי
    שרון
    24/07/2013

שלום שמי יואב בקרוב אקבל צו ראשון אני ללא התקפים וללא תרופות קרוב לחמש שנים. רציתי לדעת האם זה מוריד לי פרופיל והאם אני יכול להיות לוחם כי אני נורא רוצה להיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל צבאי

הוספת תגובה

• פרופיל צבאי - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    24/07/2013

באם אתה אכן כ 5 או יותר שנים ללא התקפים וללא טיפול תרופתי , באופן כללי אתה מוגדר "כבריא" ורשאי לדרוש פרופיל רפואי תקין. יש לציין כי הקביעה הסופי הינה בהתאם להחלטה הוועדה הצבאית הרפואית וע"פ מכלול גורמים .

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל צבאי - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    05/08/2013

אכן באם אתה ללא התקפים/ תרופות מזה כ 5 שנים ככול הנראה תוכל לקבל פרופיל "קרבי" אם כי עדין תהיה הגבלה על רקע סעיפי ליקוי אפשרים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שרון
    06/08/2013

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו