מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוספולטרונה29/09/2013
שלום רב,לבני היה חשד בעבר לאפילפסיה,ביצענו כששה EEG בחסך שינה,הומלץ לנו לקחת אוספולוט שירגיע את העצביות,לבני יש לקויות למידה,בן 8 רציתי לדעת האם יש תופעות לוואי,אני חוששת לתת לו כדור שלא יעורר איזה התקף,האם כדאי לי לפנות לעוד חוות דעת ?
תודה אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוספולט - תגובה
ד``ר טל גלבוע02/10/2013שלום רונה,
לא הבנתי לאיזו מטרה הומלץ האוספולוט - לאפילפסיה או ללקויות למידה?
מה יש ב-EEG?
האוספולוט עצמו לא גורם להתקפים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוספולוט
רונה03/10/2013תודה על תגובתך,להלן כמה בדיקות שעשינו EEG בחסך שינה
EEG הדגים זיזי הפוכי פאזה באזור טמפורלי אמצעי שמאלי ופאריטלי שמאלי
EEG קודם הדגים פעילות אפילפטית ממקור צנטרו טמפורלי שמאלי וטמפורלי קדמי שמאלי
EEG נוסף שהיה לפני הדגים מוקד טמפורלי אמצעי שמאלי עם הקרנה
את האוספולוט נתנה הרופאה בכדי שננסה אולי זה יעזור לילד להיות יותר ממוקד,ומפוקס יותר השאלה שלי האם התרופה הזו יכולה לעורר התקף אפילפטי ,והאם יש לי צורך בעוד חוות דעת או שזה טיפול שגרתי,והאם יש לזה תופעות לוואי,הילד בן 8.5
המון המון תודה מראש
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוספולוט - תגובה
ד``ר טל גלבוע16/10/2013רונה שלום,
אוספולוט הוא תרופה נגד פרכוסים ולא מעורר פרכוסים
השימוש באוספולוט בילד שלא סובל מפרכוסים רק לטיפול בקשיי לימודים בנוכחות EEG לא תקין, איננו מומלץ בספרות. לכן, ממליצה שתחזרי לרופאה שלך ותתיעצי איתה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)