אוספולט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוספולט
    רונה
    29/09/2013

שלום רב,לבני היה חשד בעבר לאפילפסיה,ביצענו כששה EEG בחסך שינה,הומלץ לנו לקחת אוספולוט שירגיע את העצביות,לבני יש לקויות למידה,בן 8 רציתי לדעת האם יש תופעות לוואי,אני חוששת לתת לו כדור שלא יעורר איזה התקף,האם כדאי לי לפנות לעוד חוות דעת ?
    תודה אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוספולט

הוספת תגובה

• אוספולט - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    02/10/2013

שלום רונה,

לא הבנתי לאיזו מטרה הומלץ האוספולוט - לאפילפסיה או ללקויות למידה?
    מה יש ב-EEG?
    האוספולוט עצמו לא גורם להתקפים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוספולוט

רונה
    03/10/2013

תודה על תגובתך,להלן כמה בדיקות שעשינו EEG בחסך שינה
    EEG הדגים זיזי הפוכי פאזה באזור טמפורלי אמצעי שמאלי ופאריטלי שמאלי
    EEG קודם הדגים פעילות אפילפטית ממקור צנטרו טמפורלי שמאלי וטמפורלי קדמי שמאלי
    EEG נוסף שהיה לפני הדגים מוקד טמפורלי אמצעי שמאלי עם הקרנה

את האוספולוט נתנה הרופאה בכדי שננסה אולי זה יעזור לילד להיות יותר ממוקד,ומפוקס יותר השאלה שלי האם התרופה הזו יכולה לעורר התקף אפילפטי ,והאם יש לי צורך בעוד חוות דעת או שזה טיפול שגרתי,והאם יש לזה תופעות לוואי,הילד בן 8.5
    המון המון תודה מראש
    רונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוספולוט - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    16/10/2013

רונה שלום,

אוספולוט הוא תרופה נגד פרכוסים ולא מעורר פרכוסים
    השימוש באוספולוט בילד שלא סובל מפרכוסים רק לטיפול בקשיי לימודים בנוכחות EEG לא תקין, איננו מומלץ בספרות. לכן, ממליצה שתחזרי לרופאה שלך ותתיעצי איתה

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו