תרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה
    רבקה
    31/03/2008

שלום ד"ר שי מנשקו.
    בני בן ה15 לקה בהתקף אפילפסיה בפעם הראשונה לפני בערך חצי שנה ומאז היו לו ארבעה התקפים (בערך חודש חלף בין התקף להתקף). כעת הוא מטופל בתרופה בשם דפלפט. שמעתי שלתרופה ישנן תופעות לוואי שגורמות בעתיק לבעיות פריון.
    אשמח לקבל את חוות דעתך.
    בתודה,
    רבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה

הוספת תגובה

• לרבקה שלום

ד``ר שי מנשקו
    31/03/2008

הקשר העיקרי המדווח בהקשר של פריון וטיפול בדפלפט (VALPORAL)הינה האפשרות הלא שכיחה בנשים המטופלות בתכשיר לפתח ציסטות בשחלות ושינויים הורמונלים מסוימים על רקע POLYCYSTIC OVARY SYNDROME . פני לנאורולוג המטפל בבנך לקבל הסבר נוסף על כך.

בברכה

ד"ר שי מנשקו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה

רבקה
    04/04/2008

תודה על תשובתך. יש לי שאלה נוספת: האם יש סיכון כאשר לא שומעים את התקף האפילפסיה? אני חוששת שבני יקבל התקף כאשר לא אשמע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרבקה שלום

ד``ר שי מנשקו
    05/04/2008

אני לא לגמרי בטוח למה התכוונת ב "לא אשמע את התקף האפילפסיה" היות שישנם צורות רבות בהם התקף אפילפטי קליני יכול להופיע. מומלץ שתפני לנאורולוג המטפל בבנך לקבלת הסבר טוב יותר והבהרות על סוג האפילפסיה שאותה אבחנו לבנך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרבקה

חן
    10/06/2008

הילד שלי בן שנה וחצי וגילו לו אפילפסיה לפני חצי שנה וגם הוא משתמש ב"דפלפט" ואין כל כך שינויים ההתקפים אותו דבר של צניחות ראש וגוף אז חוץ מזה אני לא חושבת שהתרופה עוזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו