מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופהרבקה31/03/2008
שלום ד"ר שי מנשקו.
בני בן ה15 לקה בהתקף אפילפסיה בפעם הראשונה לפני בערך חצי שנה ומאז היו לו ארבעה התקפים (בערך חודש חלף בין התקף להתקף). כעת הוא מטופל בתרופה בשם דפלפט. שמעתי שלתרופה ישנן תופעות לוואי שגורמות בעתיק לבעיות פריון.
אשמח לקבל את חוות דעתך.
בתודה,
רבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרבקה שלום
ד``ר שי מנשקו31/03/2008הקשר העיקרי המדווח בהקשר של פריון וטיפול בדפלפט (VALPORAL)הינה האפשרות הלא שכיחה בנשים המטופלות בתכשיר לפתח ציסטות בשחלות ושינויים הורמונלים מסוימים על רקע POLYCYSTIC OVARY SYNDROME . פני לנאורולוג המטפל בבנך לקבל הסבר נוסף על כך.
בברכה
ד"ר שי מנשקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה
רבקה04/04/2008תודה על תשובתך. יש לי שאלה נוספת: האם יש סיכון כאשר לא שומעים את התקף האפילפסיה? אני חוששת שבני יקבל התקף כאשר לא אשמע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרבקה שלום
ד``ר שי מנשקו05/04/2008אני לא לגמרי בטוח למה התכוונת ב "לא אשמע את התקף האפילפסיה" היות שישנם צורות רבות בהם התקף אפילפטי קליני יכול להופיע. מומלץ שתפני לנאורולוג המטפל בבנך לקבלת הסבר טוב יותר והבהרות על סוג האפילפסיה שאותה אבחנו לבנך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרבקה
חן10/06/2008הילד שלי בן שנה וחצי וגילו לו אפילפסיה לפני חצי שנה וגם הוא משתמש ב"דפלפט" ואין כל כך שינויים ההתקפים אותו דבר של צניחות ראש וגוף אז חוץ מזה אני לא חושבת שהתרופה עוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)