מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולם דוקטור שי מנשקו שאלהיהודה בן יוסף17/01/2015
שלום ביתי בת ה7 טופלה אצלך לפני כשנה וחצי הינו אצלך בפעם האחרונה כי המלצת לנו להפסיק טיפול תרופתי ביתי היתה מטופלת באוספולט חצי כדור בבוקר וחצי בערב
לפני 3 וחצי שנים אירוע אחרון וכבר שנה וחצי ללא אירוע וללא טיפול תרופתי
לפני כשבוע היה לה דלקת חמורה בשן והיא טופלה באנטיביוטיקה ובבוקר היא שותה אנטיביוטיקה ללא אוכל כי קשה לה לאכול בבוקר
הבעיה שביום שישי האחרון היא הלכה. לבית ספר והתעלפה לכמה שניות גילגלה עיניים וחזרה להכרה מלאה המורה שהיתה שם אמרה שהיא רק היתה חיוורת ולא היתה כל כך עיפה או משהו כזה מה שכן יצא לה קצת רוק לא קצף אבל יש לה כל הזמן רוק בפה אז אני לא מיחס חשיבות התקשרתי אליך מיד ואמרתי לי לפנות למיון והלכתי לשניידר בדקו אותה הכול תקין היא קופצת ורוקדת הכול טוב אבל נראה לי שזה מקרה אפילפטי כי היא התעלפה פתאום בלי שום הרגשה לא טובה לפני הקטע שאני רוצה לדעת מה לעשות עכשיו יום שישי אני בבאר שבע ורוצה לבוא אליך לטיפול ואני יודע שאורך הרבה זמן כדי למצוא תור ואני ממש חושש לילדה ולא יודע כיצד להתנהג אני גם ינסה לעשות לה EEG עוד השבוע
יש להזכיר שבפעם שעברה לפני 3 וחצי שנים גם התעלפה אחרי שלא הרגישה טוב וגם לקחה אנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם דוקטור שי מנשקו שאלה - תגובה
ד``ר שי מנשקו30/01/2015הפורום מיועד למידע כללי - בנוגע לביתך אנא פנה ישירות למירפאה בא אני מטפל בה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)