אחרי שנה חזר לפרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שנה חזר לפרס
    טל
    22/09/2018

הבן שלי בן שנה ו9 חודשים כמעט, בדיוק בערב סוכות שנה שעברה עלינו למיון לאחר שגלגל עיניים מספר פעמים וגילינו בEEG שיש לו אפילפסיה, מקבל לוותרים 3CC פעמים ביום ומאוזן, היום התחיל לפרכס פתאום, לגלגל עיניים בצורה מפחידה יותר מאז, נראה כאילו הולך להתעלף ומנותק, האירועים קרו מספר פעמים היום , משהו כמו 5-6 פעמים , לצערי לא הספקתי לתעד. אין לנו רופא קבוע. מה לעשות? יודעת שבמיון לא ממש יוכלו לעזור לי, בעיקר לא בחג.
    אציין רק שלא הוגדרה לנו איזה אפילפסיה וגם חלק מהרופאים שראינו אמרו שלא בטוחים בכלל שמדובר באפילפסיה.
    חוששת ללכת לישון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי שנה חזר לפרס

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר טל גלבוע
    25/09/2018

אין ברירה ותצטרכו להגיע לנוירולוג וגם לבצע שוב EEG

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, קיבלנו היום הפניה

טל
    25/09/2018

אחרי החג נעשה, הבעיה שכמו בפעמים הקודמות בEEG הוא לאוו דווקא יפרכס. כמה שאני לא רוצה שהוא יפרכס, זה המקום היחיד שאני צריכה שהוא יעשה מה שהוא עושה ונראה אם זה אכן פרכוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו