אפילפסיה אוקסיפטלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה אוקסיפטלית
    שרית
    25/08/2008

האם תוכל לתת לי קצת מידע על סוג זה של אפילפסיה או להפנות אותי לחומר קריאה בנושא בתי אובחנה לאחרונה כסובלת מהתקפי אבסנס והתחלנו טיפול תרופתי. בביקור אצל הרופא תיארתי לה בעיה שקיימת לבעלי שהרופאים תמיד כינו אותה כהתקף חרדה ואילו היא אמרה שייתן וזה אפילפסיה אוקסיפטלית ואם אכן כך, זה יהיה הגיוני שיש קשר גנטי אציין כי בעל עבר מס' בדיקות EEG שהיו תקינות בכל מקרה אודה לעזרתך ומענה האם יש קשר בין השניים ואיך ניתן לאבחן אפילפסיה אוקסיפטלית והאם יש לה טיפול תרופתי (אציין כי בעלי נוטל באופן קבוע טיפול תרופתי אבל כזה שמתאים להתקפי חרדה) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה אוקסיפטלית

הוספת תגובה

• אשמח לקבל מענה

שרית
    31/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרית שלום

ד``ר שי מנשקו
    02/09/2008

תוכן רב בנושאים הקשורים למחלת האפילפסיה זמין באתר א.י.ל

בנוגע לשאלתך השניה- לא ידוע לי על קשר ברור בין אפילפסיה מסוג אבסנס לבין אפילפסיה אוקסיפיטלית ( אשר מתפצלת לשני תתי קבוצות הנקראות Panayiotopoulos syndrome או Gastaut) וכן לא ברור כיצד אובחנה אפילפסיה מהסוג הנ"ל היות שציינת רק התקפים דמויי חרדה ו EEG חוזרים תקינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו