גידול וסוג התקפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול וסוג התקפים
    טל
    26/08/2008

שלום, קוראים לי טל ואני בת 16, יש לי אפילפסיה טמפורלית והמוקד שלי נמצא ליד/בתוך הזיכרון, עברתי 5 בדיקות M.R.I ובשלישית ראו שהמוקד הצטמצם מעט(מעט מאוד), מאז הוא נישאר באותו הגודל. מאז שמצאו את המוקד כתוב לי בתיק הרפואי באבחנות מתחת לאפילפסיה "? LOW GRADE GLIOMA". הרופאה שלי במרפאה אמרה שגידול לא נוהג להתכווץ אבל הדרך היחידה לדעת אם הוא גידול היא לעשות ניתוח ולהוציא את המוקד. ורציתי לשאול-גידול יכול להתכווץ? אם לא, אז למה הם ממשיכים לכתוב שיש אפשרות שזה גידול? מה זה עוד יכול להיות אם זה שינה גודל? יכול להיות שהייתה טעות בבדיקה? ויש עוד משהו-בהתקפים שלי אני לא מאבדת את ההכרה, הזיכרון שלי כמעט ונימחק(לפעמים פחות לפעמים יותר), יש לי תחושת דה ז'ה בו חזקה, לפעמים אני מריחה ריח מוזר, אני יודעת שאני בהתקף גם אם אני צריכה לשכנע את עצמי, אני מנסה להרגע ומזכירה לעצמי שזה זמני ושזה עוד מעט יעבור, האורך של זה הוא לא יותר משתי דקות אבל לוקח לי זמן להתאושש, אני מסוגלת לתפקד בצורה רגילה גם בזמן ההתקף ואם אני לא מספרת על זה אף אחד לא יודע. לדעתי ההתקפים הם חלקיים פשוטים אבל הנוירולוגית שלי חושבת שהם מורכבים ושאלתי עוד אנשים שחושבים שזה פשוט-מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול וסוג התקפים

הוספת תגובה

• גידול וסוג התקפים

טל
    26/08/2008

אשמך לקרוא את חוות דעתך תודה טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל שלום

ד``ר שי מנשקו
    26/08/2008

אכן שאלת שאלות חשובות, אולם את הנושא המורכב הזה את חייבת לדסקס בקפידה עם האונקולוג המטפך שלך והצוות הנילווה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו