ניתוקים בתינוקת בת 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוקים בתינוקת בת 9 חודשים
    נתי
    31/08/2008

שלום רב, כפי שציינתי בתי בת 9 חודשים ולפני חודש התחילו לה ניתוקים עם סטיית מבט, היא לא מגיבה, בוהה ולאחר כמה שניות חוזרת לעצמה. היא הייתה מאושפזת שבוע בבית חולים ובבדיקת EEG נצפתה התפרצות אפילפטוגנית אפסילטרלית משמאל למשך כ - 15 שניות, מה זה אומר ? עדיין אין לנו שם למה שקורה איתה, התחלנו טיפול בלמיקטל 2.5 מ"ג כבר שלושה שבועות והמצב מחמיר היום היו לה בערך 7-8 התקפים כאלו, היא מאוד עצבנית מאז שהתחלנו לתת לה את התרופה ויש לה מעין רעידות מוזרות בגוף. היינו אצל נוירולוג והוא כתב כך: סימני צד מינימליים פירמידליים ע"פ הגוף השמאלי עם ערות קלה של הרפלקסים הגידיים והסטה קלה של כף רגל שמאל החוצה. והמליץ בביקורת לאחר שבועיים להעלות את המינון ל 5 מ"ג בערב ולחזור אליו בעוד חודשיים והמליץ על MRI בשאלה של cortical dysplasia מה הוא רוצה לברר? זה לא ברור לי עדיין... כמו כן עשו לה גם בירור מטבולי מחשש למחלה מטבולית במוח (מנסים לשלול) אבל טרם קיבלנו תשובות. אני אובדת עצות, אנא עזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לקבל מענה, אני מודאגת מאוד

נתי
    03/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתי שלום

ד``ר שי מנשקו
    05/09/2008

קראתי בעיון את שאלתך. ע"פ מה שדיווחתה כתוצאת ה EEG אכן יש מקום לשלול הפרעה ממוקדת במיבנה המוח (וזאת על רקע התאור שלפעילות מוחית חריגה מאיזורי המוח משמאל). כמו כן למיקטל הינה תרופה טובה לקבוצת הגיל הצעיר היכולה לכסות סוגי אפילפסיה כללית וחלקית.
    אכן זוהי בודאי תקופה קשה עבורכם עד סיום הברור- אולם נישמע כי בהחלט בוצעו הדברים כמקובל.
    המתינו לתשובות- ואשמח לעזור בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נתי
    06/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו