אפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה
    סיון
    02/09/2008

שלום, אני בת 30 בחורה בריאה אבל היסטוריה של עישון חשיש ושתיית אלכוהול -לא ברמת המכורה ... לפני כמספר חודשים היה לי התקף מוזר של כאבים בצג ימין של הגוף והודעתי למי שהיה איתי שיחזיק אותי כי משהו קורה לי ,כל הגוף שלי קפא ,איבדתי הכרה בעיינים פקוחות ,כפות הידיים התכווצו ,בתוך ההתקף הזה התעוררתי וראיתי רת מה שקורה לי וראיתי שאני לא יכולה לזוז ואני נדבקת לקיר . לאחר חודש וחצי ההיתי במסיבה שוב לאחר שתיית אלכוהול ועישון ושוב זה קרה כאבים בצד ימין של הגוף הודעתי לחברה שלי שמשהו עומד לקרות לי ושתחזיק אותי שוב איבדתי את ההכרה בעיניים פקוחות שוב ידיי התכווצו ושוב התעוררתי וראיתי איך זה קורה לי אך הפעם גם רגליי קפצו ולמרות שחברה שלי החזיקה אותי רגל אחת הצליחה להשמט וכל הברך שלי מצולקת . לאחר בדיקות eeg שלא העלו שום דבר הנירולוג שלי איבחן אותי קלינית ונתן לי למיקטל שבסוף אני צריכה להגיע למינון של 200 מ"ג ביום . (כל ההתקף לא ארך יותר מחצי דקה) השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שזה בכלל לא אפילפסיה ? אנ מציינת שבשני המקרים שתתיתי ועישנתי ממש מעט ובדרך כלל אני שותה ומעשנת הרבה יותר. יכול להיות שזה היה משהו אחר. הרעלת אלכוהול יכולה להביא למצב כל כל קצר של התקף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה

הוספת תגובה

• לסיוון שלום

ד``ר שי מנשקו
    02/09/2008

המיקרה שאת מתארת הינו רק עוד הוכחה ( ומיותרת לטעמי! ) כי סמים אלכוהול ושאר רעלים מורידים את "הרף" הסיכוים להופעת פירכוס למי שיש לו כנראה נטייה להנ"ל.
    נסי לחיות חיים בריאים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו