אמא מוטרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מוטרדת
    יפית
    15/10/2008

בני בן ה12 נפל לפתע במהלך שיעור,הגענו לבית החולים ואושפזנו למשך 5 ימים,במהלך האישפוז עשו בדיקת C T ובדיקת EEG ששם קיבלנו תוצאה חד משמעית לגבי בני. שאלתי היא,האם אפשר לדעת בוודאות שבני חולה במחלת אפילפסיה כפי שציינו בבית החולים.? הוא קיבל טיפול טגרטול במינון של 200 מ"ג 2X

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מוטרדת

הוספת תגובה

• ליפית שלום

ד``ר שי מנשקו
    18/10/2008

לא ציינת באם פרכס או לא מה נימצא בתרשים ה EEG או מה ציינו לפניכם לפני ההמלצה על התחלת טגרטול. האם לא קיבלת כול הסבר על כך ?. אבחנה "חד משמעית" למחלה אפילפטית מתבצעת לאחר איסוף של כול מה שציינתי קודם.

אשמח לעזור בהערכתו...צרי קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שי ,שלום

יפית
    18/10/2008

בוקר אור ושבת שלום ע"פ המסר שקיבלתי מהמורה והילדים בבית הספר הוא מעד ללא סיבה לפי תוצאות בדיקת ה-EEG כתוב במכתב השחרור כדלקמן: התפרצויות מרכזיות אחוריות ע"ג המספרה השמאלית המתגברות בגירוי אור ולאור זאת הוחלט על טיפול תרופתי בטגרטול.[לא הסבירו לי כלום מעבר למה שנכתב] לא נאמר לי כלום מעבר לזה,פשוט החליט שהילד צריך טגרטול. רצה לציין שהילד לא פירכס,רק מעד ומיד קם אך לא זכר את הפרטים הקטנים ולא ידע לספר לי אם הייתה סיבה לנפילה. רוצה לציין שאושפזנו בבית החולים רמבם ונוירולוגית ילדים בדקה אותו הוא גם עבר בדיקת אקו דרך בית החזה שיצאה תקינה,עד כמה שנאמר לי תודה מראש על היחס והעזרה,יפית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפית

ד``ר שי מנשקו
    20/10/2008

באם אכן לא תואר כול אירוע פירכוסי כפי שאת כותבת (כאשר לרוב מומלץ התחלת טיפול תרופתי רק לאחר האירוע הפירכוסי השני) ולא דובר איתכם מדוע בחרו כבר להתחיל טיפול תרופתי - יש בהחלט צורך לחזור לנוירולוג הילדים המטפל ולבקש הבהרות בנושא.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם המוטרדת

יפית
    20/10/2008

אני מודה לך על ההכוונה,העזרה הרבה שאתה נותן פה לכולם אתה עושה עבודת קודש לכל אותם אנשים שרוצים תשובות מיידיות אכן,הזמנתי בדיקה ושיחה אצל ניורולוג ילדים במכון להתפתחות הילד תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו