עזרה בפיענוח MRI+MRS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפיענוח MRI+MRS
    נתי
    24/10/2008

ד"ר מנשקו שלום, בתי בת 10.5 חודשים ולפני חודשיים אובחנה כאפילפטית, רק היום קיבלנו את תוצאות בדיקת הMRI+MRS שהתבצעה בתאריך 12.10.08 ואני מקווה שתוכל להסביר לי את הכתוב: הציסטרנה מגנה מעט גדולה, הורמיס תקין. החומר הלבן והאפור במיקום תקין. מיאלינזציה המתאימה לגיל של כ- 6-8 חודשים לערך. רושם של איחור קל במיאלינזציה של החומר הלבן. אני מודאגת מאוד וחרדה לשלום בתי, אודה לתשובתך במהרה נתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפיענוח MRI+MRS

הוספת תגובה

• לנתי שלום

ד``ר שי מנשקו
    24/10/2008

לא כתבת באיזו שאלה נישלחה ביתך לביצוע ה MRI אולם אליך לפנות לנוירולוג המטפל שלה כדי לחבר בין המימצאים לתלונה הרפואית שביגללה פניתם היות והמימצאים שציינת אינם בהכרח ספציפים לבעיה מסויימת.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

נתי
    27/10/2008

ד"ר מנשקו שלום, בתי הופנתה לMRI מוח בשאלה של FOCAL CORTICAL DYSPLASIA אינני יודעת מה זה אומר ואני מקווה שתוכל להסביר לי מה השאלה הנ"ל והאם בדיקת הMRI נתנה את התשובה, אשמח לתשובתך במהרה, נתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתי

ד``ר שי מנשקו
    27/10/2008

ע"פ מה שכתבתה אין עדות להפרעה מיבנית מוחית (השאלה שלשמה בוצע ה MRI) . לגבי ההתאמה בין שאר המימצאים לאפילפסיה של בתך- יש לחזור לנוירולוג מטפל.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו