פרכוס חוזר - אפילפסיה רולנדית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרכוס חוזר - אפילפסיה רולנדית
    גלי
    10/11/2008

שלום רב לפני כעשרה חודשים עברה בתי בת ה-5 התקף אפילפטי ראשון מתוך שינה ולאחר בדיקות אובחנה אפילפסיה רולנדית. מאז לא היו פרכוסים נוספים, היינו בביקורת אצלך בחודש אוגוסט ונאמר לנו כי עלינו להיות במעקב ולשוב ולבצע בדיקת EEG ומעקב רופא נוירולוג בעוד כחצי שנה. נקבע לנו תור לחודש פברואר. לפני כשלושה ימים (יום שבת האחרון) בשעה 07:30 בבוקר בזמן שינה היה אירוע נוסף של פרכוס, אירוע קצר מאד שארך כדקה וכלל חרחורים, פרכוס וריור. האירוע הסתיים מהר מאד הילדה שבה להכרה מיד, החלה לדבר כאילו עכשיו רק התעוררה משינה (והיא מדברת הרבה בד"כ בזמן הקימה) ומחלום רע, לא התלוננה על מיחושים או כל דבר אחר. המוזר הוא שנראה היה כאילו היתה בהכרה מכיוון שגם אמרה ששמעה אותי אומרת לבעלי 'הלשון שלה, הלשון שלה שלא תיחנק' ושאלה למה אמרתי את זה, וגם אמרה לבעלי ששמעה את עצמה עושה קולות מוזרים ולא הבינה למה (יש לציין כי הילדה עדיין לא יודעת דבר על מחלתה מאחר והיה רק אירוע אחד עד כה ובחרנו לא ליידע אותה, יתכן והמצב ישתנה כעת). השאלה שלי היא האם עלינו להקדים את בדיקת ה-EEG שנקבעה לנו לחודש פברואר והאם יכול להיות מצב שחולה שאובחנה אצלו אפילפסיה רולנדית לא יאבד את ההכרה בזמן הפרכוס וישאר כאילו "בפוקוס" וישמע את המתרחש בסביבתו? אשמח אם תוכל לענות לי במהרה תודה, גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגלי שלום

ד``ר שי מנשקו
    12/11/2008

צרו קשר דרך מספרי הטלפון שיש לכם אלי למשרד ואשמח לשוחח על כך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו