פירכוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירכוסים
    נעמה
    30/11/2008

לביתי בת ה 6 יש פירכוסי חום מגיל 10 חודשים, אך תכיפות הפירכוס היתה רק פעם פעמיים בשנה בעת ארוע חום בלבד . הפרכוס היה מלווה בתופעות נוראיות כולל קפיצת גפיים סגירת סוגרים ועוד וכן נמשך זמן ארוך יחסית. אבל בחודש האחרון היא חלתה זו פעם 3 ופירכסה 3 פעמים. הפירכוס היה מהיר ובא לידי ביטוי בבהייה קצרה מאד וחולשה והיא לא איבדה הכרה כתמיד. תכיפות אירועי החום מדאיגה אותי , האם שינוי הפנים של פירכוסי החום לכיוון של חוסר אובדן הכרה , דיבור תוך כדי ורק אפטייה ובהייה הם סימן מעודד שהמצב משתפר? מה לעשות? קבעתי תור אליכם אבל הוא לעוד 3 שבועות . בבה"ס מודאגים תכיפות הארועים בבה"ס ממש מדאיגה את הצוות. עלי לציין שהטיפול התרופתי שנוסה בעבר לא צלח וגם לווה בתופעות לוואי. אין ממצאים בeeg אבל חיי אינם חיים וגם חייה.- כל ארוע אני מודאגת שהיא לא תפרכס פתאום , וזה שזו פעם 3 מתחילת שנהל , גורמת לי לדאגה האם מצבה הוחרף? עלי לציין שהיא פירכסה רק בחום ופשוט לא היו לה ארועי חום שנה שעברה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירכוסים

הוספת תגובה

• טלח- התור שלי אליך הוא לעוד 3 חודשי

נעמה
    30/11/2008

ולא שבועות!!!!!!!!!! ועד אז לא תישאר לה גם אמא מרוב דכאון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמה שלום

ד``ר שי מנשקו
    30/11/2008

צרי קשר לפי המספר המופיע בסוף ההודעה ואנסה לראות באם ניתן להקדים את הפגישה-לא מבטיח אבל אנסה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו