מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה להורים לילדים עם אפילפסיהאמא27/12/2008
לבן שלי יש קשיים בלימודים, ניסינו לשלב אותו בכיתה קטנה, הניסיון לא הצליח הרמה של בני טובה מאוד, הוא רכש את הקריאה והחשבון ממש מזמן, עוד לפני שחלה. הוא זקוק לקצב שונה, הבנה לקשיים שנובעים מהתרופות, מהפרכוסים. בכיתה רגילה קשה עד בלתי אפשרי. יש לי חלום: שתפתח כיתה שיהיו בה 10-12 ילדים, עם אפילפסיה ילדים שקשה להם ללמוד, בגלל המחלה והתרופות בכיתה הרמה תהיה טובה, בהתאמה לקשיים של כל ילד. אפשר יהיה לשלב את הילדים בחלק מהשיעורים בכיתה רגילה המורה תקבל הכשרה מיוחדת בנושא האפילפסיה, עם הבנה שאלו ילדים רגילים!!!!!!! בחו"ל יש כיתות כאלה, זאת אומרת שזה אפשרי. אני יודעת שיש הרבה ילדים שכן מסתדרים עם הקצב בכיתה, ולא סובלים מתופעות לוואי. הכיתה תהיה בבית ספר רגיל, עם מורה שלא יהיה צריך להסביר לה כל יומיים מה זאת אפילפסיה, למה ניתוקים רבים, למשל, משפיעים על היכולת להתרכז באותו יום. אני מבינה שחלקכם יטענו שאסור להפריד את הילדים מהכיתה הרגילה השאיפה שלי שגם הכיתה הקטנה הזאת תשמור על רמה רגילה, עם פחות ילדים. מה דעתכם כהורים ??? אם יש הורים שמעונינים אפשר לפנות לאי"ל- יסכה- 02-5000283 אפשר כמובן לפנות אלי, אשמח לתגובות. שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה חלום להרבה הורים
יולה11/01/2009החלום שלי אפילו רחוק יותר. שתהיה כיתה כזו זם לילדים עם צרכים מיוחדים, שחלק גדול מהבעיות שלהם נובעות מאפילפסיה קשה והתרופות לטיפול בה. ובדיוק כמו שציינת, שהמורה תבין בלי להילחץ ובלי צורך להסביר . ותאפשר להם ללמוד בהתאם לשינויים היום יומיים שיש להם בגלל מצבם - מעין תוכנית לימודים גמישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)