פירכוסים ללא איבוד הכרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירכוסים ללא איבוד הכרה
    סוזי
    07/01/2009

הפירכוסים החלו שביתי היתה בת שמונה חודשים האירועים היו קצרים ונמשכו עד דקה מספר פעמים ביום , היום היא בת שנה וארבעה חודשים . תיאור האירוע: הטיית הראש לצד שמאל רעד לא רצוני בכל הגוף התקשות של האיברים ואי יכולת לזוז במן ההתקף( כאילו הגוף נתפס) התחילו לה טיפול תרופתי לפני ארבעה חודשים אבל ההתקפים לא נפסקים וחוזרים בערך אחת לחודש . עשינו לה EEG שיצא פתולוגי וCT היה כתוב לא הודגם ממצא מוקדי, הודגמה הרחבה בינונית של חדרי המח. כרגע אנחנו מחכים לMRI הילדה שלי בגן ואני מפחדת שיקרה לה אירוע בגן והם לא ידעו איך לטפל בה אני ממש מפחדת כי התרופה לא ממש עוזרת כי היא עדין ממשיכה לקבל את ההתקפים אני כבר לא יודעת מה לעשות, ומה אומרים התוצאות של הבדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירכוסים ללא איבוד הכרה

הוספת תגובה

• לסוזי שלום

ד``ר שי מנשקו
    08/01/2009

עם ההתקפים עדין חוזרים יש לחזור ליעוץ נוירולוגי במטרה לבדוק אפשרות לעליה במינון הדפלפט או להחליף טיפול תרופתי. יש להדריך גם את הגן מה לעשות במיקרים של פירכוסים ארוכים- לרוב צוות הגגנות עבור קורס החייאה קצר כחלק מהכשרתו ( אם כי לרוב פירכוסים אשר לא נימשכים יותר מ 5 דקות ברצף אינם מסכני חיים במידי וניתן להביאה בהמשך להערכת רופא במירפאה או במיון, כמובן ניתן לקרוא למד"א ע"פ הצורך)

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו