בבקשה עזרה הבחנה באפילסיה ממש מפחיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה הבחנה באפילסיה ממש מפחיד
    אבי
    01/02/2009

זה הסיפור שלי בבקשה תעזרו לי תשקיעו דקה לקריאה .... אז ככה אני כרגע בן 16 אני הלכתי להוצי טופס ירוק לרישיון נהיגה ושם כתוב על עם יש לי מחלות שונות והבחנתי שם במחלה בשם אפילפסיה קראתי שעות באינטרנט וניזכרתי פיתעום בהתקפים שלי בעיקר בבצפר שעמדתי ליד מישהוא שדיברתי איתו לא עם חבר כן נגיד מורה ואנשים מבוגרים פיתעום הרגשתי מין זרם בכל הגוף איבדתי תקשר איתו ובאיתי לצד שמאל איזה כמה שניות וחזרתי לעצמי האיתי ילד לא העלתי בדעתי שזו מחלה ביכלל לא דיברתי על זה עם אף אחד כי ילדים לא מבינים בזה כלום אין לך עם מי לדבר כי יחשבו שאתה חולה נפש והכשיו שראיתי את זה אני יודע שיש לזה מענה אני מאוד מפחד מאוד שלא יתנו לי רישיון נהיגה אני לא הולך לספר את זה לשום רופה כי אני חושב שעבר לי כרגע אין לי התקפים ביכלל אני תמיד חושב על זה אבל אין לי התקפים בקיצור אני רוצה רישיון נהיגה לא מענין אותי מכלום הכשיו אני רוצה שתגידו לי עם זו איזה שהיא הבחנה באפילפסיה אני כל כך באלם שיש לי את זה ונפלתי קורבן אני יודע שזה נדיר כי אין את זה לאף אחד שאני מכיר מצתער על השגיאות כתיב ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאבי שלום

ד``ר שי מנשקו
    01/02/2009

ע"פ צורת כתיבתך ותוכן הכתוב אתה נישמע מפוחד מאוד- ולא ברור מדוע ( הרבה מאוד אנשים חושבים כי חבו אירוע פירכוסי או פוחדים " לפתח אפילפסיה " ללא סיבה או מימצאים אמיתים )
    ממליץ כי תפנה בהקדם להערכת נוירולוג ילדים לבדיקה- אשר לאחריה תוכל להיות הרבה יותר נינוח וגם ככול הנראה לקבל חותמת על הבקשה להוצאת רישיון נהיגה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו