הצילו!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו!!
    אמא מודאגת.
    01/03/2009

בפעם הראשונה..מצאתי את בני בן ה3 וחצי-מוטל על הרצפה עם עיניים פקוחות ואוכל בפה.מיותר לציין את ההיסטריה.יצאתי החוצה איתו וצרחתי.הייתי בטוחה שזהו חנק-מאז חלפו 3 התקפים בשבוע-וכמובן התבשרנו על אפילפסיה....אני מפחדת ומלאת שאלות 1,אם זה יקרה בשינה ואני לא ירגיש-מה עלול לקרות?{הוא ישן איתנו במיטה} .2אם זה יקרה בעת שיש לו אוכל בפה? 3.אם זה יקרה שהוא לבד משחק בחדר ואני לא ישמע{בית יחסית גדול}.אין מה לדבר על ביביסיטר. 4האם יש פתרון איך להשגיח עליו בלילה?-{שמעתי על ביביסנס-מה זה?} 5הסוג שאובחן אצלו זה:קומפלקס פרטיקל-מה ההבדל בן סוג זה לסוג אחר? 6-הוא יקבל טרגריטול -מה ההבדל בין תרופה זו לכל האחרות 7מה הסיכויים שזה יעבור? תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו!!

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שי מנשקו
    02/03/2009

את נישמעת מוטרדת מאוד- האם לא הוסבר לך על מהלך המחלה ע"י הנוירולוג שטיפל בכם באישפוז?
    בכול אופן- לרוב פירכוסים הקורים בערנות לא דוקא קורים גם בשינה, אולם ממולץ לבצע EEG או באם ישנו ספק בהמשך גם וידאו EEG . כמו כן רוב הפירכוסים הם בני שניות עד דקות בודדות ולרוב לא מתקדמות למצבים מסכני חיים (בניגוד לפירכוסים בני 10 דקות או יותר- אשר מוגדרים כמסכני חיים) ולכן במציאת טיפול הולם אמורים לא להופיע יותר.
    האם עבר הערכה לסיבת הימצאות המוקד האפילפטי? האם עבר הדמייה מוחית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו