מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו!!אמא מודאגת.01/03/2009
בפעם הראשונה..מצאתי את בני בן ה3 וחצי-מוטל על הרצפה עם עיניים פקוחות ואוכל בפה.מיותר לציין את ההיסטריה.יצאתי החוצה איתו וצרחתי.הייתי בטוחה שזהו חנק-מאז חלפו 3 התקפים בשבוע-וכמובן התבשרנו על אפילפסיה....אני מפחדת ומלאת שאלות 1,אם זה יקרה בשינה ואני לא ירגיש-מה עלול לקרות?{הוא ישן איתנו במיטה} .2אם זה יקרה בעת שיש לו אוכל בפה? 3.אם זה יקרה שהוא לבד משחק בחדר ואני לא ישמע{בית יחסית גדול}.אין מה לדבר על ביביסיטר. 4האם יש פתרון איך להשגיח עליו בלילה?-{שמעתי על ביביסנס-מה זה?} 5הסוג שאובחן אצלו זה:קומפלקס פרטיקל-מה ההבדל בן סוג זה לסוג אחר? 6-הוא יקבל טרגריטול -מה ההבדל בין תרופה זו לכל האחרות 7מה הסיכויים שזה יעבור? תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר שי מנשקו02/03/2009את נישמעת מוטרדת מאוד- האם לא הוסבר לך על מהלך המחלה ע"י הנוירולוג שטיפל בכם באישפוז?
בכול אופן- לרוב פירכוסים הקורים בערנות לא דוקא קורים גם בשינה, אולם ממולץ לבצע EEG או באם ישנו ספק בהמשך גם וידאו EEG . כמו כן רוב הפירכוסים הם בני שניות עד דקות בודדות ולרוב לא מתקדמות למצבים מסכני חיים (בניגוד לפירכוסים בני 10 דקות או יותר- אשר מוגדרים כמסכני חיים) ולכן במציאת טיפול הולם אמורים לא להופיע יותר.
האם עבר הערכה לסיבת הימצאות המוקד האפילפטי? האם עבר הדמייה מוחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)