חסרת אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים
    מרים
    21/04/2009

אני אמא ליד בן 10 חולה אפילפסיה חד הורית הילד מטופל בכפרה הילד מאוד היפר לא יכול לשבת בבית רוצה החוצה כל היום ואני לא יכולה להיות כל היום בחוץ ןכל יום אתמול הלך החוצה לשחק לבד קיבל התקף חזר כולו חבול בפנים אני לא יודעת מה לעשות אני אשמח אם תכון אותי אני ממש חסרת אונים ובוכה כל היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים

הוספת תגובה

• למרים שלום

ד``ר שי מנשקו
    22/04/2009

קפררה אכן יכול לגרום לשינויי התנהגות - ולרוב שינויים לרעה. באם נראה לך כי זה מחריף פני לנוירולוג המטפל בשאלה הזאת היות וניתן לשקול החלפת טיפול תרופתי.
    כמו כן כימעט בכול יחידה גדולה לטיפול בילדים עם אפילפסיה, כמו גם במירפאות הקופות השונות ישנה עובדת סוציאלת או פסיכולוג אשר יכול לעזור ולהדריך אותך ע"י הצעת תוכניות שונות ל "עיצוב התנהגותי" וכן להפנותך לזכויות הביטוח הלאומי לקבלת הקלות ועזרה כמקובל בילדים עם אפילפסיה. יש ליזכור כי יתכן כי הדבר נובע גם מסוג האפילפסיה שמימנה סובל או אף כהפרעת קשב / ריכוז אפשרית גם ללא מחלתו הקודמת.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו