מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מדאגת.......שרון ממן24/04/2009
ביתי בת 4 וחצי חודשים נולדה במשקל 2460 iugr בריאה אך קטנטונת עוד ברחם אובחנה עם היקף ראש קטן אך היא מתפתחת יפה בגיל חודש בוצע אולטראסאונד מח וכל היה תקין לפני כשבוע המטפלת דיווחה על רעד בגוף של הילדה במצב האכלה ולי זה קרה אתמול שוב .נגעתי ברגלה וזה הפסיק נורא נלחצתי הופנתי לנוירולוג ילדים אני בלחץ האם זה פירכוס מה לעשות ? תודה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון שלום
ד``ר שי מנשקו27/04/2009לא תארת לי עד מספר נקודות חשובות כגון- האם לווה בניתוק או שינוי כרה , שינויי נילווה של צבע פנים כגון הכחלה או החוורה, כמה זמן נימשך וכו. בכול אופן בהחלט יש מקום להגיע להערכת נוירולוג ילדים.
צרי קשר באם תהיה בעיה להערכתה בנידון..ואשמח לעזור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוקים אפילפטים כבר מגיל 4
רפאל17/06/2009היי אני בחור כבן 30 מטופל בטגרטול CR 400 מ"ג חוצה את הכדור 200 בערב בבוקר 200
בערך מגיל 16 בעבר היו כמה התקפים אך בשימוש בתרופה אני מוגן מהיותי ילד
צורת ההתקפים הופיעה כנשיכת לשון חזקה קצף מהפה וכאבי ראש לאחר ההתעוררות
היו בערך 6 כאלה מאז היותי ילד ולא בזמו שימוש הכדורים כאשר הפסקתי לקחת
מתפקד רגיל נוהג ברכב בריא בד"כ אך יש לי תופעות של ניתוקים ובהיות עד היום
מגלגל עיניים לכמה שניות ואז אני חוזר כיום אני כבר מודע לכך
1:)האם ניתן לאחר שנים של אותו מינון וייצוב להפחית את רמת התרופה?
2:)האם ישנה תרופה לניתוקים ?יש לציין כי הם קורים רק בסביבת אנשים ובדרך כלל כאשר אני מדבר
כאשר אני לבד אינני מתנתק לא קרה מעולם יש לציין שסבלתי מחרדות קשות בעבר
משיחה ותקשורת עם בניי אדם אך זה כמעט חלף לגמרי
3:-)הרוקח אמר לי שזה לא טוב לחצות את הכדור טגרטול cr 400 לשניים והמליץ לי לקחת טגרטול CR
200 מ"ג מה ההבדל במינונים והאם אני יכול לקחת את הכדור של ה200 מיליגרם ללא חשש
כי פעם לקחתי וזה גרם לי לכאב ראש
אשמח לבוא ולהבדק אצלך הסבר לי איך ואיפה והאם זה דרך הקופות אני שייך לכללית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפאל שלום
ד``ר שי מנשקו19/06/2009נישמע שאתה כבר הרבה זמן לא במעקב נוירולוגי - וזאת בהסתמך על המינונים והשאלות על אפשרות הורדת תרופות על אף שאתה מדווח על אירועים של בספק פירכוסים קצרים.
ממליץ לך לפנות להערכה נוירולוג (אפילפטולוג ) מבוגרים בהקדם. ניתן לפנות אליהם דרך כול קופה או בה"ח ( לדוגמא - ביחידה לטיפול באפילפסיה שבתל השומר).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)