מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי שקטמריסאת19/07/2009
שלום ד"ר
יש לי תיאומים כעת בני שנה ו-8 חודשים, סובלים ממחלה ניורודגניראטיבית- עדיין אין אבחנה סופית, כמו כן סובלים מפרכוסים אך מאוזנים על ידי סאבריל וקיפרה
אך הילדים לא רגועים כל הזמן בבכי, לא מצליחים לישון ברצף, מתעוררים מספר פעמים בלילה עם בכי ועד שיושנים בחזרה זה סיוט, בעבר נסינו ריבוטריל שלא ממש עזר להם וגם עשה להם בעיות של ריור יתר והרגשת חנק .
הניורולוגית שלהם כבר לא יודעת מה לעשות, האם יש לך רעיון איך להרגיע את הילדים ושישנו טוב בלילה? לציין היה להם ריפלוקס, עברו פונדופליקאציה עם גאסטרוסטום אך עדיין לא נרגעו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפאטמה שלום
ד``ר שי מנשקו22/07/2009ישנם מיקרים כפי שאת מתארת אשר דווחו כמגיבים לטיפול במלטונין ( "חלבון השינה") אשר נימצא לקנייה בחנוית טבע רבות וניתן לרכישה גם ללא מרשם רופא ובצורה נוזלית.
איזה ברור עברו עד כה ? והאם עברו הערכה נוירוגנטית? אשמח לדעת עוד פרטים..
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
מריסאת23/07/2009הילדים עברו בירור מקיף, נמצאים במעקב פרופ מנדל מרמב"ם, כמו כן בהתיעצות עם פרופ מצרפת- לא זכור לי השם- נדמה לי מתחיל ב VAN..... שהגיע לרמבם וראה את הילדים גם- לא היה לו מה להציע להמשך בירור, אך אמר לי במידה ואני רוצה אפשר לעשות ביופסיה מהכבד- לא הסכמתי.
נעשתה ביופסיה עורית בהדסה שהייתה תקינה, קומפליקסים תקינים, חומצות אמיניות בשתן ובדם תקינות , רק בדיקה אחת הייתה גבוה והיא לאקטאט בדם ובשתן,בסביבות 10 , MRI- פגם בחומר הלבן, ריבוי ציסטות במוח, ללא הרחבה של החדרים, אין הידרוציפאלוס, היה להם ריפלוקס קיבתי וושטי שתוקן על ידי ניתוח פנדובליקאציה עם גאסטרוסטום- אין להם ריבוי של אוויר בקיבה- מנוקזים היטב, אין דלקות שתן או בעיות שיניים
VEP' BERRA תקינות
כמובן סובלים מפרקוסים אך מאוזנים על ידי טיפול ב KEPRA' SABRIL
בקיצור המון בירור אך אין אבחנה סופית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)