אי שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שקט
    מריסאת
    19/07/2009

שלום ד"ר

יש לי תיאומים כעת בני שנה ו-8 חודשים, סובלים ממחלה ניורודגניראטיבית- עדיין אין אבחנה סופית, כמו כן סובלים מפרכוסים אך מאוזנים על ידי סאבריל וקיפרה

אך הילדים לא רגועים כל הזמן בבכי, לא מצליחים לישון ברצף, מתעוררים מספר פעמים בלילה עם בכי ועד שיושנים בחזרה זה סיוט, בעבר נסינו ריבוטריל שלא ממש עזר להם וגם עשה להם בעיות של ריור יתר והרגשת חנק .

הניורולוגית שלהם כבר לא יודעת מה לעשות, האם יש לך רעיון איך להרגיע את הילדים ושישנו טוב בלילה? לציין היה להם ריפלוקס, עברו פונדופליקאציה עם גאסטרוסטום אך עדיין לא נרגעו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שקט

הוספת תגובה

• לפאטמה שלום

ד``ר שי מנשקו
    22/07/2009

ישנם מיקרים כפי שאת מתארת אשר דווחו כמגיבים לטיפול במלטונין ( "חלבון השינה") אשר נימצא לקנייה בחנוית טבע רבות וניתן לרכישה גם ללא מרשם רופא ובצורה נוזלית.
    איזה ברור עברו עד כה ? והאם עברו הערכה נוירוגנטית? אשמח לדעת עוד פרטים..

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

מריסאת
    23/07/2009

הילדים עברו בירור מקיף, נמצאים במעקב פרופ מנדל מרמב"ם, כמו כן בהתיעצות עם פרופ מצרפת- לא זכור לי השם- נדמה לי מתחיל ב VAN..... שהגיע לרמבם וראה את הילדים גם- לא היה לו מה להציע להמשך בירור, אך אמר לי במידה ואני רוצה אפשר לעשות ביופסיה מהכבד- לא הסכמתי.
    נעשתה ביופסיה עורית בהדסה שהייתה תקינה, קומפליקסים תקינים, חומצות אמיניות בשתן ובדם תקינות , רק בדיקה אחת הייתה גבוה והיא לאקטאט בדם ובשתן,בסביבות 10 , MRI- פגם בחומר הלבן, ריבוי ציסטות במוח, ללא הרחבה של החדרים, אין הידרוציפאלוס, היה להם ריפלוקס קיבתי וושטי שתוקן על ידי ניתוח פנדובליקאציה עם גאסטרוסטום- אין להם ריבוי של אוויר בקיבה- מנוקזים היטב, אין דלקות שתן או בעיות שיניים
    VEP' BERRA תקינות
    כמובן סובלים מפרקוסים אך מאוזנים על ידי טיפול ב KEPRA' SABRIL
    בקיצור המון בירור אך אין אבחנה סופית.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו