טיפול תרופתי - הכרחי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופתי - הכרחי?
    אלונה
    28/08/2007

לבני בן העשר שלי היה התקף לילי ראשון לפני שנה וחצי וכנראה התקף נוסף לפני חודשים אחדים. שני ההתקפים התרחשו בלילה כשעה לאחר שנרדם. איא אי ג'י תקין ומתוכנן אחד בשינה (אחרי חסך שינה).

אני קוראת לא מעט על התרופות ועל תופעות הלוואי והשאלה שלי היא: אם מדובר בהתקפים שתדירותם כרגע נמוכה, מתרחשים בשינה במיטה (אין סכנת נפילה או פציעה- מניחים מזרון למרגלותיו) ויש להם אולי סיכוי לחלוף.. האם לא עדיף לוותר כרגע על טיפול תרופתי ולהמשיך לעקוב אחרי שינויים אפשריים ?

תודה, אלונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול תרופתי - הכרחי?

הוספת תגובה

• התקפים ליליים

ד''ר אלי שחר
    02/09/2007

בנך סבל משני התקפים ליליים אשר התרחשו כשעה אחר שנרדם. הסיכוי לפתח התקפים בערנות במשך היממה הם קטנים אצל ילד שההתקפים שלו הם ליליים באופן בלעדי ואינם מפריעים לתפקודו מחרת. לכן אכן כעת יש לשקול את מתן הטיפול התרופתי כעת. טיפל תרופתי מומלץ רק במידה והפרכוסים ממושכים ומפריעים באופן מובהק לתפקודו למחרת לאחר ביצוע EEG בשינה לאחר חסך שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו