עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    רונית כהן
    21/08/2009

בני בן ה-5 פירכס לפני שנה 12.8.08 במשך השנה הזו חבינו רק סטיות מבט כעבור שנה חזר שוב ההתקף סטיית מבט רוק מהפה ללא תזוזה כלומר ללא רעד בגוף יותר קל מהראשון אין לנו מחלה תורשתית מסגנון כזה ערכנו לו mri שהו תקין אבל כמו שנה שעברה קיבלנו תשובות שלליות כלפי eeg ובה כתוב פעילות אפילפטית שבעיקר באזור אוקסיפיטלי משמאל אני שבורה לגמרי ד"ר הוא צריך כדורים או לא מה זה ההסבר האים הילד שלי חולה קשה האים בשנה הזו הוא פרכס מתוך שינה ולא הרגשנו וקרה למוח שלו משהו בבקשה עזור לי...............................

תודה רבה שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לרונית שלום

ד``ר שי מנשקו
    22/08/2009

ע"פ התאור שציינת ככול הנראה גם באירוע השני היה מדובר באירוע אפילפטי. כמו כן תוצאור ה EEG כפי שכתבת מראים על "מוקד" חריג מאיזורים אחורים של המוח משמאל.
    כדי לקבל תשובה ברורה יותר ולהסביר לכם את כול המהלך- מומלץ לפנות שוב להערכה נוירולוגית.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו