מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שהגוף מתחיל לרעות בלי סיבה זה קשוראלי15/09/2007
אני בת 16 ולפעמין יש לי רעידות בידים רגלים .. ובליי סיבהה ..
האם זה קשור לאפילסיה ?
ואם לא אז מזה יכול להיות?
ולמה זה קורה ?
והאם יש טיפול .. ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד של הידים והרגליים
ד''ר אלי שחר15/09/2007
המידע שהשואלת מוסרת אינו מספק: מתי במהלך היממה מתחיל הרעד, כמה זמן הוא נמשך, האם הוא מלווה בשינויים במצב הערנות, האם הוא קשור למצבים של התרגשות, רעב שתיית אלכוהול, וכד'.
רעד קצבי של ארבעת הגפיים, בעיקר סמוך לאחר השכמה, במיוחד בגיל ההתבגרות הוא אחד הסימנים הראשונים של תסמונת אפילפטית המכונה: Juvenile Myoclonic Epilepsy.
אני ממליץ לפנות בהקדם למומחה בנוירולוגיה ילדים במטרה של ייעוץ מקיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שענית לי ..
אלי15/09/2007אני רועדת בבוקר .. ושאני עצבנית או מתרגשת אני רועדת לפחות לרבע שעה אפילו יותר ..
ולפעמים אני רועדת סתם ולא זה לא מרעב ולא מאלכוהול ..
אמא שלי אומרת שזה סתם .. אבל אני לא חושבת ככה ..
אממ איפה זה נמצא היעוץ? ..
והאם יש טיפול או תרופות שמפסיקות תרעידות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ לא ענית לי ..
אלי17/09/2007בנוסף לרעידות לפעמים גם אני לא מצליחה להזיז תאצבעות ..
או שפתאום אני מרגישה חולשה ומרגישה כאילו אני עומדת ליפול ..
האם אתה יודע אולי האם זה בעיה מסוימת ?..
זה כבר קורה לי הרעידות כמעט חצי שנה וזה קורה הרבה פעמים ביום ..
בבקשה תענה לי ..
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)