מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהיות וחיסון נגד שפעתטלי02/12/2009
ביתי בת ה 7 מטופלת בדפלפט עקב בהיות - "פטיט מל".
רופא הילדים המליץ לי לחסן אותה נגד שפעת רגילה היות והיא בקבוצת סיכון (כך הוא טוען)
התייעצתי עם נוירולוג הילדים שלה והוא ממש לא ידע לענות בצורה חד משמעית אם כן או לא.
לפני כשבוע חלתה בשפעת. ושוב שאלו אותי במוקד האם חוסנה ולדברי רופא הילדים במוקד
כדאי שנחסנה.
שאלתי היא כזו: הבנתי שהיא בקבוצת סיכון לשפעת החזירים ולא לשפעת הרגילה, לא דובר
איתי על חיסון לשפעת החזירים, מה הקשר אם אחסן אותה נגד השפעת הרגילה ובין שפעת החזירים.
בשנה שעברה, שכבר החלה בטיפול הדפלפט, לא דובר איתי בקשר לחיסון השפעת הרגלה,
מדוע עם כן היום הומלץ שכן?
אני מאוד מבולבלת, נושא החיסונים לשפעת רגילה מפחיד אותי בכלל, ובפרט לשפעת החזירים.
אודה לכם אם תוכלו לתת לי תשובה יותר ברורה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי שלום
ד``ר שי מנשקו03/12/2009ראי תשובתי היתר מפורטת בשאלה דומה שנישאלה קודם, אבל בכול אופן- ילדים עם מחלה כרונית נוירולוגית [ כגון אפילפסיה במיקרה שלכם ] מוגדירם ע"י מישרד הבריאות כ" קבוצת סיכון" ללקות בשפעת החזירים בצורה קשה יותר , ולכן מומלץ לחסנן כבר כעת. הדבר הינו בגדר המלצה, אולם כדי לישקול זאת בחיוב, וכן אין כול קשר בינה לבין החיסון השנתי [העונתי] הניתן לשפעת " רגילה" בכול חורף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)