בהיות וחיסון נגד שפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהיות וחיסון נגד שפעת
    טלי
    02/12/2009

ביתי בת ה 7 מטופלת בדפלפט עקב בהיות - "פטיט מל".

רופא הילדים המליץ לי לחסן אותה נגד שפעת רגילה היות והיא בקבוצת סיכון (כך הוא טוען)

התייעצתי עם נוירולוג הילדים שלה והוא ממש לא ידע לענות בצורה חד משמעית אם כן או לא.

לפני כשבוע חלתה בשפעת. ושוב שאלו אותי במוקד האם חוסנה ולדברי רופא הילדים במוקד

כדאי שנחסנה.

שאלתי היא כזו: הבנתי שהיא בקבוצת סיכון לשפעת החזירים ולא לשפעת הרגילה, לא דובר

איתי על חיסון לשפעת החזירים, מה הקשר אם אחסן אותה נגד השפעת הרגילה ובין שפעת החזירים.

בשנה שעברה, שכבר החלה בטיפול הדפלפט, לא דובר איתי בקשר לחיסון השפעת הרגלה,

מדוע עם כן היום הומלץ שכן?

אני מאוד מבולבלת, נושא החיסונים לשפעת רגילה מפחיד אותי בכלל, ובפרט לשפעת החזירים.

אודה לכם אם תוכלו לתת לי תשובה יותר ברורה
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהיות וחיסון נגד שפעת

הוספת תגובה

• לטלי שלום

ד``ר שי מנשקו
    03/12/2009

ראי תשובתי היתר מפורטת בשאלה דומה שנישאלה קודם, אבל בכול אופן- ילדים עם מחלה כרונית נוירולוגית [ כגון אפילפסיה במיקרה שלכם ] מוגדירם ע"י מישרד הבריאות כ" קבוצת סיכון" ללקות בשפעת החזירים בצורה קשה יותר , ולכן מומלץ לחסנן כבר כעת. הדבר הינו בגדר המלצה, אולם כדי לישקול זאת בחיוב, וכן אין כול קשר בינה לבין החיסון השנתי [העונתי] הניתן לשפעת " רגילה" בכול חורף.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו