אפילפסיה מהיתעוררות משינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה מהיתעוררות משינה
    ויקי
    03/10/2007

שלום ד"ר ביתי בת ה10 כיום קיבלה התקף ראשון לפני כ שנתיים.כשהיא היתעוררה משינה היא הרגישה שזה מגיע היא צעקה אבא ולאחר מכן הגיעו התנועות בגוף והרוק ואיבוד ההכרה.שהיא היתעוררה היא לא זכרה כלום . היא רק זכרה שהיא קראה אבא. הפרופסור שמטפלת בה אמרה לאחר התקף 1 לא נותנים טיפול. עברה שנה בלי התקפים. והגיע ההתקף השני גם מהיתעוררות.לא עשינו כלום זה עבר .אחרי יום של התקף .הילדה שלי הלכה אם בעלי לסרט בקולנוע ופיתאום היא התחילה להרגיש מוזר בפה היה לה טעם חריף והיא הירגישה שעומד להתחיל התקף והיא בהכרה החלטנו לינסוע לבית חולים שם החליטו לתת לה וליום לאחר הוליום היא הרגישה יותר טוב כלומר לא היה התקף אם איבוד הכרה זה היה חלקי.בבית חולים דיברו אם הפרופסור והיא החליטה לתת לה אספולוט כי אין לזה תופעות לוואי היא נתנה לה 400 מיליגרם.200 מיליגרם ביום וגם בלילה. הילדה הייתה מעולפת מזה זה עשה לה נשימה מהירה. דיכאון נוראי היא לא רצתה כלום רק לישון.סחרחורות ועוד הרבה. הרופאה החליטה להוריד להולתת לה 200 רבע ביום ואת שאר הכדור בלילה.יש לי המון שאלות.הסוג הזה של האיפלפסיה יכול לקרוא לה באמצע היום אם איבוד הכרה כשהיא משחקת או רק מתוך שינה?למה זה קרה לה בסרט?ואיך הכדור אספולוט?אודה לך אם תפרט לי קצת אני אמא מאד לחוצה.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקפים בהשכמה משינה

ד''ר אלי שחר
    11/10/2007

אכן קיימים התקפים אפילפטיים בהשכמה משינה. השואלת לא ציינה מה היו ממצאי ה- EEG בבדיקת בתה. לכן לא ניתן להעריך מה סוג האפילפסיה שהיא פתחה וכמובן מהו הטיפול המומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו