אפילפסיה וצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה וצבא
    אמא מודאגת
    08/10/2007

הבן שלי מתגייס בקרוב בגיוס קרבי.
    בינתיים הכל בסדר איתו אבל יש לנו רקע של אפילפסיה במשפחה כשלבעלי היו התקפים בילדות ומספר קרובי משפחה שלו סובלים מהתקפים מדי פעם עד היום.
    אני חוששת השתנאים הקשים וחוסר השינה בשירות הצבאי יכולים לגרום למחלה להתפרץ אם היא חבויה אצלו, כי שמעתי על מקרים שאפילפסיה התחילה בזמן הצבא.
    הוא כמובן לא מוכן לדבר על זה בלשכת גיוס, אני מודאגת מאוד ורוצה שהוא יעשה לפחות בדיקות או שידעו על מצבו.
    מה העמדה של הצבא בנושא הזה?
    האם יש בדיקות שאפשר לעשות בצורה פרטית כדי לראות אם הוא נמצא בסיכון לאפילפסיה?
    תודה,
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה וצבא

הוספת תגובה

• לאמא המודאגת של החייל

ויקי
    08/10/2007

אני אמא לילדה אם אפילפסיה ואצלנו במישפחה אין לאף אחד ולא היה.לא ניראה לי שאפשר לעשות בדיקות בכדי לדעת אם יהיה או לא .זה בא לבד אי אפשר לדעת איך ומתי וזה לא חייב לבוא לו .אם היה אפשר לדעת מתי זה בה כבר מזמן היו מוצאים תרופה שתימנע את ההתקף ואת המחלה לפני שהיא תבוא.אבל גם אם קורא מצב שזה בה יש תרופות היום והכל יהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה וצבא

ד''ר אלי שחר
    11/10/2007

מוזר בעיני שלא התיעצתם כלל בנושא כה חשוב זה עם מומחה לאפילפסיה עוד לפני גיוסו של בנכם ואתם נזקקים לתשובה שטחית בפורום זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו