מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפילות חוזרותטלי28/01/2010
שלום,
בתי בת השלוש נופלת מזה חצי שנה. היא נופלת ונעמדת בחזרה. לפני שישה חודשים התדירות שבה היתה נופלת היתה קרובה ל-6 פעמים ביום,אך כיום נופלת עד 3 פעמים.
ברצוני לציין שבספטמבר 2009 היינו מעורבים בתאונת דרכים כשהילדה הייתה ערה, ומאותה נק' זמן התופעה(הנפילות) החלה. לאחר התאונה נבדקנו בבה"ח ולפיהם הכל היה תקין.
לפני כשבוע בתי עברה את בדיקת ה- EEG והתוצאות לא היו תקינות.
ממצאי הבדיקה הם כדלהלן:
זיז קל,תצורה רונלדי, תכוף באיזור פריאטלי פרה סגיטלי ימני לעתים בא בצברים.
אבחנה: אפילפסיה בניגנית של הילדות.
אני מבקשת לדעת מס' דברים:
מהי האבחנה וכיצד ניתן לפשט אותה בהסבר שונה?
האם תופעה זו תחלוף ומתי?
מהם דרכי הטיפול? ולמי מומלץ לפנות?
אני אודה לך אם אקבל תשובה מהירה מכיוון שאני מאוד לחוצה.
תודה והמשך יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי שלום
ד``ר שי מנשקו29/01/2010מימצאי ה EEG - מצביעים ככתוב על אפשרות של אפילפסיה שפירה של גיל הילדות אשר חולפת [עם או בלי טיפול] . לצורה זאת של אפילפסיה אין כול הסתמנות כפי שאת מתארת - כנפילות חוזרות מס פעמיים ביום וכן איננה מופיע בהקשר של חבלת ראש .
ממליץ כי תפני בהקדם להערכה נוירולוגית היות וממצאי ה EEG יכולים להיות מימצא מיקרי בלבד וללא קשר לסיבת הנפילות החוזרות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)